Skocz do zawartości

Title - czy stawiac na jakość?

Patryk82

Rekomendowane odpowiedzi

ale z title nie wolno przesadzac bo im mniej słów w tytule tym wieksza moc na dane słowo

I tu sie zgodze - ostatnio po aktualizacji title na dluzszy strona mi ostro poleciala, po dolozeniu kilku linkow wrocila do czolowki jednak nie na te pozycje na ktorych byla (TOP1).Podejrzewam ze to wlasnie przez title, choc czas pokaze, moze przy kolejnym odswiezeniu cache powroci tam gdzie byla.

• Odpowiedzi 36
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
No i do czego ma by twój przykład, czy to znaczy że dzięki title wypozycjonowali się na frazy drupal??

Każdy ma Drupal w Title a co mieli miec, Joomla? Taka jest zasada aby title zgadzało się z zawartością i to jest chyba oczywiste.

Nie oczywiste jest jaki wpływ ma na pozycję.

Przykład ma być do tego, że title MA ZNACZENIE, nie twierdzę jednak że to wystarcza. To że nie musi być słowa w tytule, aby strona zawędrowała wysoko również jest wszystkim wiadome - np. "test" KRETYN, w którym niektórzy uczestniczyli.

Ty twierdziłeś, że

Jak byś przeczytał choc trochę forum to byś wiedział że title i meta dane nie mają wpływu na pozycjonowanie w google.

a ja twierdzę, że ma choć jest to oczywiście tylko jeden z czynników

Proponuję, aby każdy pozostał przy swym zdaniu i uciąć temat, aby nie zaśmiecać forum dyskusjami prowadzącymi donikąd

--------------------------------------------

Foka

Tytuł ma znaczenie. I m krótszy tym słowa w tytule mają większego powera. Sprawdzałe ostatnio i po skróceniu TITLE o ok 30 % pozycja skoczyła kilka stron w góre na interesujące mnie frazy.

Ty twierdziłeś, że
Jak byś przeczytał choc trochę forum to byś wiedział że title i meta dane nie mają wpływu na pozycjonowanie w google.

Napisałem w następnych wypowiedziach że miałem co innego na myśli.

Proponuję, aby każdy pozostał przy swym zdaniu i uciąć temat, aby nie zaśmiecać forum dyskusjami prowadzącymi donikąd

Dokładnie tak.

Ależesz temat... stawiac na jakość? nie, nie stawiac na jakość. Tematy co raz bardzej ostre. Proponuje jeszcze "szlub, stawiac na jakość?" , "katalogowanie, stawiac na jakość?", "filtr, stawiac na jakość?" Masakra.

tak i jeszcze: 'pozycjonować - dobrze czy źle?'

muzyka jest dla mnie bardzo ważna. Zwłaszcza, jeśli jest to dobra muzyka :)

Jedni lubią, inni nie... Ja mimo wszystko lubię czytać ebooki. Audiobooki też.

Zainwestuj w swobodę. Karty kredytowe dopasowane do każdego portfela.

marcin_c, wiem o co pytasz ale mi chodzi o to po co, w jakim celu chcesz je powtarzać? Po to aby sztucznie upchać słowa kluczowe czy dlatego, że dane słowo akurat pasuje do fraz jakich chcesz użyć?

Ależesz temat... stawiac na jakość? nie, nie stawiac na jakość. Tematy co raz bardzej ostre. Proponuje jeszcze "szlub, stawiac na jakość?" , "katalogowanie, stawiac na jakość?", "filtr, stawiac na jakość?" Masakra.

Pytanie IMO jak najbardziej zasadne. Znasz takie powiedzenie: "stawiać na jakość, nie na ilość" ? I oto się tu głównie rozchodzi czy naszpikować title słowami kluczowymi (ilość) czy zostawić tylo najważnieszje (jakość). Tak samo z katalogami czy brać każdy katalog jak leci aby więcej... czy staranie powoli dodawać tylko do wartościowych katalogów w odpowiednich kategoriach. Nie rozumiem co w tym pytaniu jest nie tak? @Pawka a Ty co preferujesz ilośc czy jakość?

Tu miała być sygnatura...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności