Skocz do zawartości

Plagiat tekstu ze strony :))

Beerbant

Rekomendowane odpowiedzi

Muszę zająć stanowisko w teym temacie i odeprzeć kretyńskie ataki i pomówienia.

Słuchaj panie "fraglesie" nazywać kogoś pokemonem możesz w swoim zameliniałym środowisku nie mnie, może wyglądam jak ufo i jestem pokręcony jak bagietka to tylko z faktu iż taką mam chorobę, tekst na mojej stronie może był podobny ale napwno inny, zmieniłem go tylko dlatego że są różne świry twojego pokroju po których nie wiadomo czego się spodziewać.

Sytuacja cię fraglesie zabolała zapewne dlatego, że jestem lepszym pozycjonerem od ciebie ale dzięki za reklamę, choć z tym jest ok ale nowi klienci zawsze są mile widziani.

Dla mnie to nie jest smieszne, tylko tragiczne. A kopiowanie czyjejs pracy umyslowej podchodzi pod paragraf tak samo jak kradziez. "Kopiowaczy" najczesciej przywraca do porzadku odpowiedni mail lub telefon, chociaz osobom takim powinno sie dac po pysku dla opamietania.

Jeszcze male piwko stanowia strony "pokemonow", ktore sa malo zauwazalne, ale ja spotkalem sie takze z kopiowaniem/plagiatem mojej strony przez sp. z o.o. - to jest zenujace... ;)

Pozdrawiam,

Ważka

Dajmy już mu spokój, nie lubię jak ktoś tłumaczy się i zasłania swoją niepełnosprawnością. Nikt nie jest doskonały, a już zarzuty typu "robisz to, bo jestem lepszy" są śmieszne, jakbyś był lepszy potrafiłbyś napisać kilka zdań o tym co robisz, tak?

Potrzebujesz pomysł na biznes? Zapraszam na największe forum biznesowe w Polsce!

i nikt nam nie wmowi ze czarne jest czarne a białe jest białe

zastanawiam sie po co ten złodziejacha się upiera - przecież sprawa jest jasna :)

jak już robie zaplecze to kopiuje po akapicie od ludzi, mixuję z wiki i zmieniam szyk w zdaniach :)

moze niedlugo wszystkie strony z top 10 beda mialy ten text ;)

• 4 miesiące temu...

ostatnio w statystykach zauważyłem że różne blogi mnie hotlinkują, wszystkie obrazki, teksty żywcem zerżnięte z mojego serwisu i z innych, oczywiście podpisane jako własna praca, nawet czcionka ta sama,

wiecie czego się najbardziej boję, że taki typ podpiszę moją pracę swoją ksywą i pozwie mnie do sądu o plagiat i będzie próbował wyłudzić odszkodowanie

Przejrzałem jeszcze raz watek i zauważyłem, że Beerbanta skopiował w jakimś zakresie atibit.pl. Sprawdziłem copyscapem stronę firmy, z którą współpracuje i copyscape wypluł mi jeden adres: tu widać wszystko dokładnie: https://www.copyscape.com/view.php?o=70708&...amp;w=78&c=

This page has 91 words matching your text, as highlighted below by Copyscape.

Strona Aibit & subdomeny ma znajomego właściciela :P Jestem zaszczycony, bo to ja pisałem kopiowane teksty, chociaż nie byłem wówczas w najwyższej formie. Gdybym wiedział, to może bym się lepiej postarał. :P

Eksperyment Discover.pl

• 12 lat później...
5 minut temu, phillix napisał:

Podepnę się - czy część skopiowanego tekstu ( 1/2 tekstu strony ) na inne strony ma wpływ negatywny na stronę, z której ten tekst jest brany i jest wysoko w wyszukiwarce? 

NIe. Ale lepiej  albo uzupełnić komentarzami lub rozciągnąć tekst główny :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności