Skocz do zawartości

Różne strony pod jednym kontem

rafallomza

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie.

Mam stronę www.strona1.pl ; www.strona2.pl oraz www.strona3.pl .

Jak zrobić w Google AS, aby pod jednym kontem mieć oddzielnie naliczane kliki na każdą z w/w stron?

Bo teraz wszystko liczy mi na raz i niewiem jaka strona przynosi mi najwiecej $$ :D

Proszę o pomoc.

Pozdrawiam, RR

Witajcie.

Mam stronę www.strona1.pl ; www.strona2.pl oraz www.strona3.pl .

Jak zrobić w Google AS, aby pod jednym kontem mieć oddzielnie naliczane kliki na każdą z w/w stron?

Bo teraz wszystko liczy mi na raz i niewiem jaka strona przynosi mi najwiecej $$ :)

Proszę o pomoc.

Pozdrawiam, RR

musisz troche poszperac w panelu, tak jak wygenerowales pierwszy kod,ktorego teraz uzywasz robisz to ponowie dodajac kolejne domeny, kod jest generowany automatycznie oddzielnie dla kazdej z nich

Poza tym jest tez tam opcja na dodanie tzw. kanalu(ow) - w obrebie jednego kodu

w ten sposob mozesz np. monitorowac klikniecia-dochody z poszczegolnych podstron w obrebie danej domeny

Niestety nie moge podac Ci krok po kroku instrukcji bo sam robie to zadko i wlasciwie automatycznie a w tej chwili nie mam czasu wejsc na koto zeby to sprawdzic. Poszukaj. :D

seo tools reverse IP, duplicate class C IP range, IP to domain, IP to country,whois IP

Użyj kanałów; po angielsku (nie używam polskiego interfejsu) nazywa się to URL channels - definiujesz kanał i automatycznie pokazuje ci wtedy ile zarobiłeś na stronie z danej domeny. Ponieważ rozpoznaje to po adresie strony, nie musisz nawet zmieniać kodu AdSense na stronie.

Dokładnie tak, jak napisał Michau - zakładasz kanały URL na poszczególne witryny, katalogi, podstrony serwisów. Nie wymaga to żadnej ingerencji w kod strony.

Potem jeszcze tworzysz raport, który Ci będzie te kanały wyświetlał i już.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności