Skocz do zawartości

Pozycjonowanie

pele

Rekomendowane odpowiedzi

Zagłębiając się w tematykę pozycjonowania i obserwując inne strony konkurencji

zaczynam wątpić iż głównym czynnikiem pozycji strony są linki.

Na pewno w jakiś sposób wpływają one na pozycję strony ale musi być

jakiś inny tajemniczy sposób o którym się nie dowiemy.

Od dłuższego czasu obserwuję stronę konkurencji która wskoczyła na pierwszą pozycję.

Strona była na 6-7 pozycji kilka razy znikała całkowicie z googli (ban?) potem gwałtowne skoki na 10-20 pozycję i nagle skok na 1 pozycję i tak została.

Jeśli chodzi o podlinkowanie to nie ma cudów w msn niby ma kilkaset linków z czego 60% już nie ma

pewnie jakiś system wymiany, link był na stronie wyszukiwarka go zaindeksowała i link zniknął.

Zastanawia mnie tylko google, każde zapytanie link:strona www daje efekt 0 linków.

Jak to możliwe aby google nie widziało żadnego linku do tej strony.

Zastanawia mnie tylko google, każde zapytanie link:strona www daje efekt 0 linków.

Jak to możliwe aby google nie widziało żadnego linku do tej strony.

A ja mogę się założyć, że google widzi linki do tej strony. Po dwukropku daj spację i się zdziwisz. Komendy wpisywane w Google, yahoo, msn w niektórych wypadkach się różnią.

"Bestia najgorsza zna nieco litości, lecz ja jej nie znam, więc nie jestem bestią" - William Shakespeare, Richard III.

Gido.pl Must.pl Kokai.pl

moze bys oswiecil nas drogi autorze tematu o jakich frazach mowimy i o jakich stronach. bo gadanie na sucho niczego nowego nie wniesie
a po co? o czym tu rozprawiać? Myślisz że ten temat może w ogóle wnieść coś nowego? :D
Po dwukropku daj spację i się zdziwisz

A to co, jakiś nowy operator google? :) Owszem, pokazuje trochę więcej ale to i tak tylko mini-próbeczka

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności