Skocz do zawartości

Z tego hostingu lepiej nie korzystajcie..

zYm3N

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Anonymous
Z powweb to nie ma prawa sie stac.

wez nic mi o nich nie mow. zamkneli mi strone bo ich obciazalem. wynioslem sie stamtad, ale chce zeby mi wlaczyli ftp znowu to chociaz bede mial 5gb dziennie na download przez temporary url. to nawet nie racza na maile odpisac. oczywiscie po ang. pisze.

• Odpowiedzi 33
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
oczywiscie po ang. pisze.

no byloby conajmniej dziwne, gdybys pisal po polsku :0

ja sie nie dziwie, ze mi dzisiaj zatrzymali strone na pewien czas, bo bandwidth zostal przekroczony. To wyranznie stoi w umowie. Mi zawiesili strone przy poziomie 7 GB.

Polecam Live Chat u nich- tma odpowiedza na pytania w czasie rzeczywistym. Ja dzisiaj wlasnie tak sie dowiedzialem.

co do dedykowanych w pełni popieram Youkiego - dedykowane wychodzą o wiele wiele taniej - serwer z dobrą konfiguracją na FreeBSD 40GB/1000GB za 80$ miesięcznie się zwraca w ciągu max 2 miesięcy a wygoda działania jest zupełnie zupełnie inna. sam sobie, sterem, okrętem, kurna morzem nawet......

Gość Anonymous
40GB/1000GB

To zobacz powweb: 150GB/2000 GB i darmowa domenka. mozliwe jednak, ze hosting ma kilka innych rzeczy, ktore sa dogodne (diabel tkwi w szczegolach)

hehe, ale zamieszales

walkoś: 40gb/1000gb

a powweb nie 150GB/2000 GB tylko 2GB/150GB

z chęcią wezme dedyka, ale nie wiem gdzie. :/

Wczoraj na servega.net mięli "downgrade" MySQL i tabele się ***ły. W tym jedna moja.

A ja mam od początku tego miesiąca problemy z serwerem. :evil: Nie wiem czemu akurat teraz, bo wczesniej było wszystko OK.

(Może przez tę listę zapycha się cały internet)

I tak muszę zmienić hosting, bo mam teraz większe wymagania. Zastanawiem się nad zagranicznym, ale mam pewne obawy.

* Czy nie będzie problemów w zmianie delegacji domeny w NASK (właściwie to nie problem, bo mogę do nich napisać...)

* W sumie to wszystko, ale sam nie wiem... Czy zagraniczny rzeczywiście bardziej się opłaca? A jak z transferem? Mi się wydaje, że będzie większy niż z Polski mimo dużej odległości.

Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania zawartych w nim informacji.

LOL :D

dobrze, że mnie wyrzucili :)

mówiłem, że to niepoważna firma.

Napisali mi: Unfortunatly we do only have system wide backups and are not able to restore single files.

:-O

Ocipieli. Z ich niekompetencji mam uszkodzoną baze i w dodatku nie chce się im ruszyć xxxx, by to naprawić. Co teraz?

W regulaminie nie ma nic o obowiązkach serwera: Servage's Acceptable Use Policy ("AUP") is provided to give our customers and users a clear understanding of what Servage expects of them while using the service.

Absurd, ku**a!

Polecam linki stałe w Seomatik.pl oraz dopalacz stron Gotlink.pl.

obrazek.jpg

* Czy nie będzie problemów w zmianie delegacji domeny w NASK (właściwie to nie problem, bo mogę do nich napisać...)

nie będzie. przenieś sie do nazwa.pl ja tam mam wszystkie domeny i żadnych problemow.

Ocipieli. Z ich niekompetencji mam uszkodzoną baze i w dodatku nie chce się im ruszyć xxxx, by to naprawić. Co teraz?

we will be happy do it for you :))

teraz to sie ciesze, że mnie wyrzucili :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności