Skocz do zawartości

[WYKONAM] Artykuły, opisy produktów i kategorii, teksty na strony WWW, hasła reklamowe | wystawiam FV

katarzyna.zawolik

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć! Jestem Kasia i od ponad 7 lat piszę skutecznie teksty na zamówienie.

Teksty, które sprzedają, pozycjonują, przekonują. Piszę, bo lubię. I umiem. Skorzystaj z tego.

-> Co jako copywriterka mogę Ci zaproponować?

– opisy produktów,
– opisy kategorii i podkategorii,
– artykuły na bloga, artykuły sponsorowane,
– teksty na stronę internetową (strona główna, oferta, usługi, o firmie, itp.),
– teksty na portale sprzedażowe, takie jak OLX i Allegro,
– teksty do social mediów (Facebook i Instagram),
– treści do newslettera,
– copywriting kreatywny: nazwy, hasła, slogany,
– ... a nawet życzenia okolicznościowe. :)

-> Dlaczego warto ze mną współpracować?
| O doświadczeniu |

– Copywritingiem zajmuję się nieprzerwanie od 7 lat.
– Swoje doświadczenie rozwijałam w wyspecjalizowanej agencji SEO – wiem o pozycjonowaniu więcej niż większość copywriterów.
– Pracowałam jako copywriter również w agencji eventowej i uczyłam się fachu w największej agencji PR-owej na Pomorzu na stanowisku creative copywritera.
– Byłam korektorką i redaktorką tekstów w poznańskiej agencji marketingowej. Szkoliłam grupę zdalnych copywriterów z zakresu poprawnej polszczyzny.
– Mam doświadczenie w dziennikarstwie. Pisałam w największym podwarszawskim portalu informacyjnym, serwisie zdrowotno-lifestylowym odnotowującym miliony odsłon miesięcznie (HelloZdrowie.pl), a obecnie piszę w ogólnopolskim magazynie utrzymanym w duchu eko (Vege). Dziennikarstwo nauczyło mnie tego, jak ważny jest research oparty na różnorodnych i sprawdzonych źródłach. Dziś nie ruszam z pisaniem, póki go nie przeprowadzę.

| O stylu działania |

– Opracowałam własny sposób pracy z tekstem. Dzięki niemu otrzymasz materiał, który nie będzie wymagał poprawek. A jeśli zechcesz coś zmienić, zrobię to w ciągu kilku godzin i za darmo!
– Przedstawię Ci konkretny i przejrzysty cennik, a ofertę wyślę w tym samym dniu, w którym otrzymam od Ciebie wiadomość. Wskażę też – krok po kroku – jak będziemy działać w drodze po teksty, których potrzebujesz.
– Gwarantuję stały kontakt i terminowość. W innych branżach nie trzeba o tym wspominać, ale w copywritingu słowność jest rzadkością. Ja mam ją wyrytą w charakterze.
– Odpowiedzialność, budowanie relacji, empatia i chęć ciągłego poszerzania wiedzy – to moje główne talenty (według badania CliftonStrengths®). Szybko je zauważysz i docenisz we współpracy ze mną – w kontaktowości, terminowości, silnym zorientowaniu na cel, wczuciu się w Twoją wizję oraz nieszablonowym spojrzeniu na temat.

Czy wspomniałam, że prowadzę własną działalność gospodarczą i wystawiam faktury VAT? To oznacza, że będzie łatwiej Ci się ze mną rozliczyć. Jest też dowodem na to, że poważnie traktuję to, co robię, a klienci regularnie korzystają z mojej pomocy (niektórzy nieprzerwanie od lat). Na Twoje życzenie wystawię też umowę o przeniesienie praw autorskich.

-> Co zyskasz dzięki współpracy ze mną?

– Teksty, których potrzebujesz, by opublikować/odświeżyć stronę internetową i ruszyć z promocją.
– Profesjonalne wsparcie w pozycjonowaniu swojej strony lub sklepu internetowego w Google.
– Poprawę wizerunku firmy w oczach obecnych i przyszłych klientów.
– Wsparcie merytoryczne przez cały czas trwania naszej współpracy – masz pytanie z zakresu SEO lub poprawności językowej? Służę pomocą!
– Kompana w walce o lepszą sprzedaż. Bo Twój zysk to też mój zysk. I jaka satysfakcja!
– Dostęp do kontaktów. Siedem lat copywriterskiej pracy to niemało. W tym czasie poznałam specjalistów ds. SEO, grafików, web developerów. Potrzebujesz wsparcia któregoś z nich? Chętnie Ci kogoś polecę!
– Oszczędność czasu. Odpowiem na Twoją wiadomość tego samego dnia, a kolejnego możemy przejść do faktur, umów i innych formalności. Nim się obejrzysz potrzebne teksty wylądują w Twojej skrzynce mailowej. Irytują Cię rozległe briefy, które wypełniasz godzinami, a to i tak nie przekłada się na jakość tekstów? Ja ich nie wymagam. Zadaję kilka, ale esencjonalnych pytań, a odpowiedzi na nie dają mi wszystko, czego potrzebuję, by ruszyć z pisaniem.

-> Zobacz, co mówią o mnie klienci

| „Kapitalna współpraca! Pani Katarzyna niemal z marszu wpisała się w dotychczasowy sposób komunikacji i "ton", w jakim tworzone były dotychczas treści.”
| „Teksty treściwe i obfite oraz zoptymalizowane pod SEO. Ogólny kontakt i współpracę oceniamy na piątkę z plusem! Zdecydowanie polecamy!”
| „Teksty na bardzo wysokim poziomie, zrealizowane zawsze w proponowanym terminie. Zgodnie z wytycznymi. Współpraca, terminowość, tematyczność, kontakt, jakość, łatwość adaptacji w tematyce to plusy Pani Katarzyny, a to tylko kilka najważniejszych które wymieniłem. Polecam.”
| „Bardzo dobra robota w wykonaniu p.Katarzyny. Współpracujemy z nią już od dłuższego czasu i za każdym razem jakość tworzonych treści (nawet skomplikowanych artykułów specjalistycznych) jest na bardzo wysokim poziomie. Krótki czas oczekiwania przy zachowaniu wysokiej jakości tekstów.”

* Musisz jednak wiedzieć, że w żadnym z tekstów nie schodzę poniżej stawki 28 zł netto za 1000 znaków ze spacjami. To dla Ciebie w porządku? W takim razie pisz śmiało!

I nie zastanawiaj się dłużej. Ten czas możemy przecież wykorzystać do pracy nad tekstem i wzmocnienia Twojego biznesu. Skontaktuj się ze mną mailowo: katarzynazawolik@gmail.com lub telefonicznie: 793 001 718. Na maila odpowiem tego samego dnia!

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności