Skocz do zawartości

maja nas ;)

idolw

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Wiele razy juz tu pisane, ze nie automat, tylko żywe ludzie, co dostają 13 euro na godzinke, wykonują żmudną prace i kasują wszystko co im sie nie podoba na popularne hasła. Oczyszczane są pierwsze 200 wyników. Google to się opłaca, poniewasz w wyniku takich działań zancznie wzrasta sprzedaż adwords.

I kiedy to zrozumiecie, że w tej chwili to forum przegłąda taka żywa istota (co podpisała lojalkei nie zdradzi tu mechanizmu działań G.), to wszystko się wydaje odrazu prostym i jasnym, naprawde, to wcale nie jest tak skomplikowanym zadaniem dla zespołu z 10 osób na szybko pokasować troche badziewia, żeby "maszynka się nie zacinała" Sierpy sa zbytnio zapchane smieciami.

Czyli ;) ogólnie mówiąc prowadzisz usługi web seo hosting ;) umiesz się zaprezentować głosowo a jak nie to można zlecić spota fajnego takiej firmie jak wyżej podałem - już od 100 zł to zaprezentuje ofertę free :).

A szczegolnie bede prezentował oferty firm pozycjonerskich. :) każdej więc walić śmiało z ofertami głosowymi.

Nie będzie podziału na poke i nie mniej poke.

Do działu Ogłoszenia z tym!;):)

heh Lolki :).

a co do wywalania topow :)

To po co google ma wywalac topy ? czym mocniej wypozycjonowane witryny beda w topie tym wiecej sprzedadza adwords. Jak wywala mocno pozycjonowane witryny to latwiej sie bedzie wbic tym samym zmniejszy sie atrakcyjnosc adwords. Analizujac to swoim tokiem myslenia to: wyniki maja byc na tyle dobre by znalezc to czego sie szuka - czy to pozycjonowane czy nie. Gdzie jest wiecej pozycjonowania tym drozsze adwords wiec jakby wywalanie topowych witryn nie jest raczej zasadne. To ze kasują recznie jest oczywiste - tylko pytanie czy maja mozliwosc tyle kasowac co swiat generowac. I co bedzie kiedy generowanie spamu siegnie o sztuczna inteligencje tworzenia jak i tresci tak i grafiki badz calej struktury strony. Wtedy chyba takie ręczne kasowanie nie będzie miało wiekszego sensu.

Ja nawet zauwazylem taka prawidlowosc ze czym gorsze wyniki wyszukiwania tym wieksza klikalnosci w adwords.

... co bedzie kiedy generowanie spamu siegnie o sztuczna inteligencje tworzenia jak i tresci tak i grafiki badz calej struktury strony. Wtedy chyba takie ręczne kasowanie nie będzie miało wiekszego sensu.

Będzie wtedy decydować subiektywna ocena redaktora (?) czy dana strona jest coś warta, czy nie, czyli google samo stanie się katalogiem stron LOL

Powrót do korzeni?

Bc Rich :) a co ty tak stopke usuneles :)? ukrywasz przed admin google jak przeczytales ze tutaj wchodza :(?

Subiektywna ocena redaktora nie istnieje - przyklad DMOZ :) i subiektywny katalog (kolko gospodyn wiejskich i wzajemnej adoracji) a ty mowisz o subieketywnej ocenie.

No i najwazniejsze :) ze takim AI bedzie mozna zrobic na tyle dobre serwisy ze userzy beda np odpisywali na takie posty botow AI generujac i uczac je pisac :).

e nie dlaczego :) fantazjuje ? z czym.

Z poprawną gramatycznie budowa zdan przez sztuczna AI ? przeciez to jest.

Z uczeniem sie pisac zdania i odpowiadac na posty forum czyli taki forumbot ? = tez już są.

Budowanie kodu strony ? roznej jak i css tez mozna oprzec to o AI i nauczyc budowac rozne szablony.

Co fakt to fakt narazie malo osob tego uzywa - ale uwazam ze kiedys zacznie tak jak zaczeli uzywac qlweba.

Czasem, sie odzywam co prawda czesciej komunikuje sie obecnie na jakis paltalkach - jak to sie mowi wrocilem tam na stare smieci. Ale jak widze fajny temacik w ktoruym mozna troszke :) pofantazjowac to sie zjawiam.

HHEH jak widac Pabel lubie podkrecac tematy, ale zawsze tak mialem :( co czesto skutkowalo watkami na 15 stron :) i to mi sie zawsze podobalo. Zywa rozmowa jak na czacie

BC rich bo zauwazylem ze ludzie w qlwebach i podobnych robia kilka podstawywych bledow i dlatego latwo je wykosic. A kurde szkoda ze mowisz ze trafilo bo mi sie akurat to jedno podobalo :) co bylo w niej.

Ale to chyba nic straconego BC RIch jeszcze jak sądze - i to chyba świeża sprawa co ? bo przyglądam się temu czemuś codziennie praktycznie i nie zauważyłem by to miało dłuższe problemy

Ale to chyba nic straconego BC RIch jeszcze jak sądze - i to chyba świeża sprawa co ? bo przyglądam się temu czemuś codziennie praktycznie i nie zauważyłem by to miało dłuższe problemy

Było tak - wypadło 2 tygodnie temu na parę dni, wróciło wyżej, równo tydzień później wyleciało w kosmos znowu. Miałem nadzieję, że wróci, ale po tym oświadczeniu z googla już straciłem nadzieję

to nie czekaj za dlugo.

Na starym pozostaw jak jest :) nie zmieniaj nic. Przenies to na nową domene zmien troszkę style uklad itp.

Zauwazylem ze google nie filtruje tylko adresu - ale zawartosc wiec jakbys przenosil zywcem to co jest moglbys nie osiagnac rezultatu. Mam wrazenie ze google filtrujac nie usuwa z bazy porownawczej i widzi ze np dany content i budowa jest w filtrze i gdy napotka cos tak samo zrobionego traktuje to identycznie. Wiec dla zmylki nie zmieniaj nic a na przeniesionej dokonaj modyfikacji. Oczywiście to tylko moja ocena że tak jest :) ale ja tak właśnie robie.

szooku dokładnie tak jak mówisz google prawdopodobnie porównuje content zbanowanych domen. Gdzieś nawet o tym czytałem :) poza tym googlebot potrafi odwiedzać zbanowane domeny co skłania do wniosku że domeny w bazie danych google nie są całkowicie usuwane (przynajmniej nie od razu) tylko dostają parametr BANNED.

Zresztą my jak zwykle możemy tylko przypuszczać :)

Sir nimek dokladnie dlatego tez tak napisalem ze to tylko moje wnioski, moje testy i porownania co sie dzialo z contentem przeniesionym po zbanowaniu a z contentem zmodyfikowanym a zbanowanym pozostawionym tam gdzie byl, Poprostu ten drugi wchodzil znacznie latwiej googlowi niz ten zbanowany wiec mialem wrazenie ze w bazie googla istnieje serwis zbanowany i nowy jest traktowany jak zwykly duplikat nawet gdyvy nie analizowal ze ma go na liscie banow to moze traktowac go jako duplikat istniejacego w bazie serwisu.

No ale to tylku przypuszczenia - ja tak sobie robie ze zmieniam troszke uklad troszke szate i leci :) na nowej domenie za 15 zlociszy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności