Skocz do zawartości

Linki zwrotne w katalogach

Rekomendowane odpowiedzi

witam

sytuacja jest taka: stoi sobie katalog w ktorym jest opcja dodania strony nie za friko lecz za link zwrotny

wszystko ok zawsze ktos tak zrobi tylko umiesci taki link "na lipnej stronie"

i tu pytanko

moze warto podlinkowac "lipna strone" z katalogu, zaplecza, co sadzicie?

pozdrawiam

Po co? Żeby ze swojej strony zrobić śmietnik linków? Wstaw link zwrotny tylko wtedy kiedy uważasz, że warto. Linki zwrotne wymagane są w niektórych katalogach, jednak prawie żaden nie jest wart tego linka.

Bo? Rozumiem, że mam również obserwować kiedy moja strona spadnie na 2, 3 itd. podstronę danej kategorii i zmieniać tego linka? A słyszałeś o tym, że linki jednostronne są lepsze od wzajemnych?

Bo? Rozumiem, że mam również obserwować kiedy moja strona spadnie na 2, 3 itd. podstronę danej kategorii i zmieniać tego linka? A słyszałeś o tym, że linki jednostronne są lepsze od wzajemnych?

hmmm a nie lepiej linkowac do swojej strony szczegolow? zamiast do listy stron w podkategori... wtedy nasz wpis i link do nas cos tam zyskuje pozytywnego. byle nie linkowac ze strony do ktorej jest link...

tak mi sie wydaje...

pozdrawiam

Kontakt: email/gtalk:pawel@tykwinski.pl, gg:5154380, skype:clpik-

NAJLEPSZY tani hosting W SIECI! Jeszcze lepszy HOSTING SEO

428x60.gif

W sumie nie znam się Kulfik ale wydaje mi się że nie jest to dobre rozwiązanie jeszcze jak w opisie są dodatkowe linki z anachorami do naszej stronki... przecież to tak jakbyś linkował ze swojej strony do strony zaplecza...

Jaki ma sens dyskutowanie na temat tego jak ma wyglądać link zwrotny skoro ZAWSZE jest wymagany link do głównej strony?

Jaki ma sens dyskutowanie na temat tego jak ma wyglądać link zwrotny skoro ZAWSZE jest wymagany link do głównej strony?

czesto sie dzieje tak ze dodajacy link do mojego katalogu daje reciprocal link np. na podstronie

a ta (podstrona) jest jak mi sie wydaje mniej atrakcyjna dla robota

A w miejscu, w którym wyskakuje informacja o konieczności dodania linku zwrotnego nie masz przypadkiem podanego od razu kodu linka?

przykladowo w swoim katalogu katalog wzrost zachecam do linkowania stron ze szczegolami. wtedy ma to sens dla obu stron, bo ja zyskuje link do katalogu, a dodajacy ma szybciej zaindeksowana podstrone ze swoim wpisem. jesli da kilka linkow i nie ze strony, ktora wpisal, doda anchora, a opis jest porzadny to tworzy sobie niezla stronke z linkiem, co ma wartosc. linkowanie z tej samej strony do strony glownej katalogu nie ma najmniejszego sensu.

Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com

W sumie nie znam się Kulfik ale wydaje mi się że nie jest to dobre rozwiązanie jeszcze jak w opisie są dodatkowe linki z anachorami do naszej stronki... przecież to tak jakbyś linkował ze swojej strony do strony zaplecza...

ja mysle raczej o schemacie w stylu

1. dodanie do katalogu

2. podlinkowanie "strony szczegolu" naszego wpisu w tym katalogu z jakiegos linkujpro czy skads paroma linkami zeby dac tym linkom z "strony szczegolu" wiekszy power ...

i mamy wtedy linkujace do naszej strony linki z roznych ip i roznych domen z (jesli dobrze to zrobimy) w miare jakas sila...

pozdrawiam

Kontakt: email/gtalk:pawel@tykwinski.pl, gg:5154380, skype:clpik-

NAJLEPSZY tani hosting W SIECI! Jeszcze lepszy HOSTING SEO

428x60.gif

To teraz już rozumiem Kulfik... ale czy takie podlinkowanie "strony szczegółu" w katalogu jest warte "zachodu" ?! Robił już ktoś jakieś testy czy rzeczywiście link ma wtedy większy power...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności