Skocz do zawartości

Słowa

krokol

Rekomendowane odpowiedzi

Czy jest jakakolwiek możliwośc sprawdzenia jakie słowa są najczęściej wpisywane w google???

Zapraszam do moich sklepów internetowych

www.wielkimarket.pl -książki 12000 tytułów

www.polowanie.bazarek.pl -militaria

www.prezerwatywy.bazarek.pl -prezerwatywy

www.monety.sklepna5.pl

Dzieki, ale tam jest kiepski wykres z którego niewiele jestem w stanie wyczytac.

Chodzi mi cos takiego że ja wpisuje dane słowo i wiem ile razy w Polsce ono było ostatnio wpisane w google.Czy coś takiego istnieje???

Zapraszam do moich sklepów internetowych

www.wielkimarket.pl -książki 12000 tytułów

www.polowanie.bazarek.pl -militaria

www.prezerwatywy.bazarek.pl -prezerwatywy

www.monety.sklepna5.pl

Chodzi mi cos takiego że ja wpisuje dane słowo i wiem ile razy w Polsce ono było ostatnio wpisane w google.Czy coś takiego istnieje???

tak, ma to google jeżeli ktoś jeszcze to proszę się podzielić :D

inne narzędzia to pewnego rodzaju szacunki nikt ci niestety nie poda ile dokładnie, wiele osób dużo by dało za taką wiedzę...

--------------------------------------------

Foka

Krokol - sam na tym forum piszę to po raz 8 bo po raz setny padło to pytanie więc zanim je zadasz zadaj sobie odrobinę trudu i poszukaj.

Tylko poprzez AdWords możesz sprawdzić dane według tych kryteriów o których piszesz (ilość zapytań / terytorium).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności