Skocz do zawartości

Pytanie - Forum

M@k

Rekomendowane odpowiedzi

Mam takie pytanie. Mój kolega ma forum. I na tym forum jak to wszędzie bywa są moderatorzy. I z pewnych powodów zaszła kłótnia między moderatorami, i kilku z nich postanowiło odejść i na złość wykasowali wszystkie swoje posty.

I teraz mam pytanie czy oni mieli prawo? Do kogo należną posty? Czy do właściciela forum. Czy do tych moderatorów. Dodam że nie było żadnego podpisywania czego kogokolwiek że posty moderatorów będą ich własnością. Po prostu moderowali na forum dobrowolnie i za darmo bez jakichkolwiek zobowiązań.

Jak by to wyglądało na tym forum zaszła by kłótnia miedzy moderatorami i odchodząc maja prawo wszystkie ich posty skasować? Pokasowali również nie swoje posty kasując np. całe wątki.

Bardzo bym prosił o wypowiedzeinie się moderatorów tego forum bo pewnie beda mieli jasną wizję tej sytuacji

Pozdrawiam

były juz takie wypadki że poszczególni użytkownicy kasowali swoje posty, ale tego typu rzeczy na szczęście nie było i IMHO sa tutaj moderatorzy z klasą ;)

a co nie ma backupu ? przywrócić z backupu kopie forum, byłych modów przenieść do jakiejs innej kategorii uzytkowników którzy nie mają prawa do edytowania własnych postów jak i kasowania ich.

dymna.jpg

Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności