Skocz do zawartości

[Sprzedam Link] Dużo BL, Wysoka pozycja w Google, tylko 2 miejsca !

yoogii

Rekomendowane odpowiedzi

Do sprzedania mam linki tekstowe na stronie: www.Bezan.com.pl

Linki będą w stopce. Aktualnie wyświetlanych jest 7 linków. Do sprzedania mam drugą linijkę w stopce (max7), więc pozostały 2 linki... Z drugiej strony nawet jakby linki miały być jednoliterowe (czego oczywiście nie będzie) to nie będzie ich nigdy więcej w stopce niż 12-13.

O samen stronie:

Tematyka - żeglarstwo (rejsy morskie, regaty, kursy żeglarskie, dużo informacji szkoleniowych, słownik żeglarski)

Strona cały czas rozwijana. Poświecam jej dużo czasu dziennie (aktualnie dużo stron ma dziwny układ co jest spowodowane całkowicie nowym zoptymalizowanym kodem wstawionym kilka temu i teraz jestem w trakcie pisania nowego stylu CSS)

Ilość podstrol - Google pokazuje około 2500

ilość BL - w MSN aktualnie około 3,300 (codziennie kilkanaście nowych przybywa)

Jeżeli ktoś w ogóle patrzy na PR to aktualnie jest 2....

Co do ceny:

1 link na 30 dni = 7zł

Dłuższe okresy ustalane indywidualnie.

Jeżeli miałoby być mniej linków do sprzedaży cena proporcjonalnie rośnie.

Zdaję sobie sprawę z tego, że dużo osób patrzy tylko na PR a nie na ilość BL, więc taka cena jest tylko do następnego update. Mam nadzieję wskoczyć wtedy nieco wyżej i adekwatnie cena wzrośnie.

Biorąc pod uwagę małą liczbę linków wychodzących cena ta nie jest wygórowana.... jest wręcz niska... Dla przykładu ludzie na Allegro patrzą tylko na PR i płącą po 20-30zł za link na stronie gdzie w stopce jest ponad 50 linków... gdzie powyżej 25 nie mają już one prawie żadnego znaczenia przy pozycjonowaniu.

Kontakt:

PW

GG: 3056403

mail: Marcin.Szymkun_wytnijto@gmail.com

Żeglarstwo - www.bezan.com.pl - hobbystyczna stronka o żeglarstwie

Ogłoszenia Żeglarskie - Resjy Morskie, Czartery, Kursy, Skipperzy - NaŻagle.pl

Interesujesz się żeglarstwem? Zajżyj na Forum żeglarskie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności