Skocz do zawartości

domenki info za 0.99 USD + 0.22 na godaddy

jimmi

Rekomendowane odpowiedzi

ciekawe ceny, fajnie ze dodali ukrywanie danych w whois za free.

Ostatnio kupilem m.in. pare domenek info ale w home...tutaj widze ze za ta sama cene moglbym zarejestrowac te domeny na 10lat :) [i moze jakies bonusiki od google za taki dlugi okres ? :D ]

:)

pozycjonuj.png

No nie wiem, jak dla mnie tam wyraźnie pisze, że ceny są Per Year, czyli jak się chce zarejestrować do 5 domen INFO, to za jedną domenę na 10 lat płaci się 10*9,09$, za 5 domen, 10*5*9,09 + dodatkowo te bonusy dla ICANNa...

Skuteczne pozycjonowanie stron www | Nowe randki internetowe

Mimo wszystko oferta i tak jest kusząca jakieś 280zł za domenę na 10lat!

Ja wiem czy takie kuszące? W firmie DynaDot masz domenę .info za 2,99$ przez pierwszy rok i kolejne lata za 7,99$. Zatem za 10 lat wychodzi Ci 2,99 + 9*7,99 = 74,9$= 224,7 zł. Dodatkowo masz tam zniżki na domeny, jeżeli w ciągu 365 dni wydasz odpowiednią ilość kasy na domeny lub hosting. Jeżeli ktoś chce się zarejestrować, będę wdzięczny za podanie mojego numeru referującego. Oto on : 6N8G9Cr6UU7R74

Z góry dzięki ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności