Skocz do zawartości

Google 0 Backlinks - MSN 2,564 Backlinks

GrzegorzP

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Mam pytanie w związku ze stroną https://dzwonki-logo.pl, której jestem właścicielem.

Interesuje mnie sprawa linków (backlinks) czy fakt, że mam ich 0 w Google to wynik tego, że są one aktualizowane razem z aktualizacją PR strony. Sytuacja z wyszukiwarką MSN ma się inaczej, ponieważ ma ona 2,564 linków (backlinks). Jeśli to ważne to strona ma zaindeksowanych 93-97 podstron.

Pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc.

PS. Jeżeli będziecie mieli trochę czasu to bardzo proszę zerknijcie na stronę i zobaczcie co jest nie tak, co można poprawić pod względem pozycjonowania i optymalizacji.

a pytanie jak brzmi? :D nie, linki nie sa aktualizowane razem z PR, aczkolwiek przypadkiem może sie tak zdarzyć (czemu nie). w googlu masz 0 bo google ma laga i aktualizuje to co jakis czas, a msn robi to na bieżąco dlatego wszyscy sprawdzają efekty swojej pracy w msn.

a strona jak strona o logosach i dzwonkach.

Interesuje mnie sprawa linków (backlinks) czy fakt, że mam ich 0 w Google to wynik tego, że są one aktualizowane razem z aktualizacją PR strony.

Funkcja "LINK:" w Google pokazuję tylko część linków, więc nie ma co się tym przejmować, ale to jest chyba najczęstsze pytanie jakie pojawia się na tym forum, więc może jakiś FAQ zrobić dla początkujących?

proszę zerknijcie na stronę i zobaczcie co jest nie tak

Wg. mnie tematyka, ale to TYLKO MOJE ZDANIE.

Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania zawartych w nim informacji.

Interesuje mnie sprawa linków (backlinks) czy fakt, że mam ich 0 w Google to wynik tego, że są one aktualizowane razem z aktualizacją PR strony. Sytuacja z wyszukiwarką MSN ma się inaczej, ponieważ ma ona 2,564 linków (backlinks). Jeśli to ważne to strona ma zaindeksowanych 93-97 podstron.

Przejrzyj archiwa forum. Problem stary jak świat.

Szy.

...google ma laga i aktualizuje to co jakis czas...

Czyli kiedy można się spodziewać aktualizacji?

a strona jak strona o logosach i dzwonkach
Wg. mnie tematyka, ale to TYLKO MOJE ZDANIE.

Chodziło mi o poprawki pod względem pozycjonowania i optymalizacji.

Funkcja "LINK:" w Google pokazuję tylko część linków, więc nie ma co się tym przejmować

Funkcja "LINK:" w Google nie pokazuje żadnego linku, mam przez to rozumieć, że nie były one jeszcze aktualizowane przez Google?

Funkcja "LINK:" w Google nie pokazuje żadnego linku, mam przez to rozumieć, że nie były one jeszcze aktualizowane przez Google?

tak. moga miec juz wpływ na twoją pozycje ale jeszcze ich nie widac poprzez link:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności