Skocz do zawartości

Rożne odmiany slowa kluczowego i budowa strony

grager

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Mam pewien problem. Zaczynam tworzyć pewna stronę i mam problemy z kilkoma rzeczami.

Powiedzmy ze strona jest o noclegach w Polsce. Będzie na stronie zawarte kilka miejscowości. A każda miejscowość dzieli sie na rożne formy noclegu.

I teraz tak. Chce wypozycjonowac strony główne miejscowości pod słowem kluczowym "nazwa miasta" plus każda formę noclegu pod słowami np.

hotele kraków

Hotele w krakowie

hotel w krakowie

motel kraków

motele w krakowie

hotel w krakowie

Budowa podstron bedzie taka np.

www.polska.pl/krakow/hotele.htm

www.polska.pl/krakow/motele.htm

Potrzebuje wyjścia z sytuacji. Chce wypozycjonowac wszystkie formy odmiany czyli to:

hotele kraków

Hotele w krakowie

hotel w krakowie

Jak nazwać plik i jaki title użyć. Bo opis da sie zrobić.

Podstrona głownie będzie zawierać listę noclegów na każde słowo te same. Oczywiscie zrobienie 3 podstron odpada z wiadomych przyczyn. wrzucenie w title wszystkich określeń jest nie estetyczne, tym bardziej do pliku... A wiec jakieś propozycje?

Słowa nie są bardzo konkurencyjnie a nawet bym powiedział nisko a wiec dlatego zależy mi na odpowiednim title i nazwie ścieżki do podstrony bo to już sprawi wysoka pozycje pod niektórymi słowami.

Chcesz kupić Kolektory słoneczne. A może tylko poczytać o tych kolektorach. A najlepszym źródłem informacji będzie Blog Kolektorowy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności