Skocz do zawartości

Raz jest raz nie ma reklamy...

nikos83

Rekomendowane odpowiedzi

Od kilku dni mam problem z wyświetlaniem reklamy w postaci linków. Raz się pojawiają a raz nie, a czasami musze odswiezyc z 10 razy, zeby sie znowu pojawiła. Czym to moze byc spowodowane? Zmieniłem kod na nowy i dalej to samo :/ Czyzby jakis remont na serwerach Adsense?

Jak za mały budżet? Mógłbyś troche jaśniej?

Wszystkie inne reklamy wyświetlają się poprawnie tylko z tymi linkami jest problem :/.

Jeszcze jedna rzecz zauważyłem. Gdy dodaje linki w rozmiarze 120x90 a nie w postaci paska 468x15 tak jak do tej pory to nie wyswietlaja sie reklamy tylko pasek do wpisywania z "View ads about:" Co to moze byc?

Mam adsense na swojej stronie.

Jeszcze jedna rzecz zauważyłem. Gdy dodaje linki w rozmiarze 120x90 a nie w postaci paska 468x15 tak jak do tej pory to nie wyswietlaja sie reklamy tylko pasek do wpisywania z "View ads about:" Co to moze byc? Dlaczego nie wyswietlaja sie reklamy? Tylko ta dziwna pomoc czy jak to nazwac...

Odczekaj tydzień , daj im trochę czasu. Albo jest za mało treści, albo niedawno dołączyłeś do programu, bo view ads about pojawia się zazwyczaj wtedy, kiedy google nie zna jeszcze treści Twojej strony. Cierpliwości.

-- Tuning - miniaturowych aut czyli Manga Cars ;)

-- sfah - a to moje...

-- skate punk - melodic punk, fast punk i deskorolka.

W Adsense jestem juz prawie rok, w tresci strony nic nie zmieniałem. Zainstalowalem teraz linki o rozmiarze 200x90 i teraz wyświetlają się linki, ale strasznie dziwnie. Na różnych podstronach sa takie same reklamy, a mają całkiem inną tematyke albo jest tak ze na jednej stronie wyświetla się 5 reklam na innej 1. Wczesniej nigdy czegos takiego nie miałem...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności