Filip Traum Opublikowano 11 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2018 Standardowe spadki i wzloty, mocno nie miesza (poza wycinką paru nisz). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmi Opublikowano 11 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2018 @Rockstar trafiłeś pewnie na testowanie jakiś zmian w algo. Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qark Opublikowano 27 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2018 Moja stronka oparta na WP po zmianie szablonu mocno spadła w wynikach wyszukiwania i straciłem 90% ruchu. Powoli ruch zaczyna wracać ale dzieje się to strasznie wolno Sprawdź Kod SWIFT banków w Polsce np. SWIFT PKO BP. Kod SWIFT jest potrzebny do przelewów zagranicznych i krajowych przelewów walutowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aleksiejs Opublikowano 27 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2018 W dniu 27.06.2018 o 15:18, qark napisał(a): Moja stronka oparta na WP po zmianie szablonu mocno spadła w wynikach wyszukiwania i straciłem 90% ruchu. Powoli ruch zaczyna wracać ale dzieje się to strasznie wolno Rozwiń Ze zmianą szablonu pewnie zdechła jakaś optymalizacja, np. może wypadło wewnętrzne linkowanie, które jest inaczej zrobione. No, ale bez konkretów to wróżenie z kuli Firia.pl - Blog pasjonatki wszystkiego co związane ze zdrowiem, odżywianiem oraz psychologią Każdy czasem potrzebuje pięknych życzeń i wierszyków na najróżniejsze okazje - https://zyczeniowo.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmr88 Opublikowano 6 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 (edytowane) W dniu 27.06.2018 o 15:18, qark napisał(a): Moja stronka oparta na WP po zmianie szablonu mocno spadła w wynikach wyszukiwania i straciłem 90% ruchu. Powoli ruch zaczyna wracać ale dzieje się to strasznie wolno Rozwiń Google ostatnio bardzo długo przetrawia różne zmiany, do tego błędnie i radykalnie interpretuje ew. problemy, które kiedyś przez robota były bagatelizowane i nie miały większego wpływu. Niby dobrze, ale w praktyce źle. Edytowane 6 Lipca 2018 przez mmr88 Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stronywuwuwu Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Czym sprawdzacie pozycję witryny? Ja sprawdzam wtyczką alexa rank ale z tego co widzę strona spadła o jakieś 500tyś pozycji, a ruch wzrósł kilkukrotnie co mnie i firmę bardzo cieszy ze wzrostu sprzedaży, jednak trochę mnie niepokoi ten spadek ponieważ jeśli będzie tak spadać w nieskończoność to w końcu spadnie również ruch. Spadek odnotowany na przestrzeni miesiąca. Dodam, że zmienialiśmy produktom kategorie i nie opłacaliśmy google adwords. Czy może to być przyczyną? Pozdrawiam i dziekuję za odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aleksiejs Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Nie patrz na alexa, bo nie jest miarodajny. Ruch rośnie = jest ok. Jak chcesz patrzeć na wykresiki to polecam senuto, on będzie dość miarodajny. Firia.pl - Blog pasjonatki wszystkiego co związane ze zdrowiem, odżywianiem oraz psychologią Każdy czasem potrzebuje pięknych życzeń i wierszyków na najróżniejsze okazje - https://zyczeniowo.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M0drzew Opublikowano 13 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2018 Co by nie zakładać nowego wątku, a pytanie w sumie idealnie pasuje do tematu: od kilku tygodni systematyczny spadek, gdzie w samej stronie nic nie grzebałem, linków od jakiegoś czasu nie specjalnie dodawałem... chodzi o www.drukarnia.org.pl tylko słabe linkowanie może być powodem, czy coś jeszcze (przeoptymalizowanie)etc. ? główne moje słowo kluczowe skanibalizowało się przez podstronę. Poproszę o podpowiedź w którym kierunku iść. thx Ekologiczne torby papierowe z nadrukiem. Wysoka jakość! Chyba, że wolicie torby w Gdańsku ...Siemianice to taka mała słoneczna miejscowość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
straseusz Opublikowano 13 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2018 W dniu 16.08.2018 o 12:20, Aleksiejs napisał(a): Nie patrz na alexa, bo nie jest miarodajny. Ruch rośnie = jest ok. Jak chcesz patrzeć na wykresiki to polecam senuto, on będzie dość miarodajny. Rozwiń Ahrefs nie będzie lepszy ? SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ? Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer: KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aleksiejs Opublikowano 13 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2018 @straseusz, zależy dla kogo, dla kogoś komu odpowiadałem raczej nie W senuto może sobie założyć darmowe konto na 2 tygodnie, a ahrefsa pewnie nie wykupi. 1 Firia.pl - Blog pasjonatki wszystkiego co związane ze zdrowiem, odżywianiem oraz psychologią Każdy czasem potrzebuje pięknych życzeń i wierszyków na najróżniejsze okazje - https://zyczeniowo.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juby Opublikowano 4 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2018 Witam, Od kwietnia tego roku istnieje moja strona www.massuye.pl próbowałem wypozycjonować ją własnymi siłami zamieszczając na niej treści oraz dodając do katalogów stron. interesują mnie dwie frazy: "masaż z dojazdem Poznań" - tutaj po około 4 miesiącach udało mi się wskoczyć na 4 miejsce, czyli zaraz za olx, gumtree "masaż Poznań" - o wiele większa konkurencja, mimo to piąłem się w wynikach coraz wyżej aż udało mi się zająć 13 miejsce, na którym byłem przez ok 10 dni, po czym nagle spadłem na miejsce >100, i taki stan rzeczy nie zmienia się już od ok. 2 tygodni. Zadziwiające jest dla mnie, że pozycja na pierwszą frazę czyli "masaż z dojazdem Poznań", która w zasadzie zawiera w sobie frazę drugą pozostała bez zmian na 4 miejscu. Na prawdę można się wkurzyć. Jakieś pomysły co powinienem czynić ? z góry dziękuję za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefi Opublikowano 4 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2018 Witaj, po pierwsze masz za mało linków aby myśleć o dobrej pozycji dla frazy masaż poznań. Wg Majestic masz 32 linki z 9 domen. To stanowczo za mało! To jest podstawowy twój problem. Pozyskaj więcej linków: fora, serwisy Web 2.0, itp. Możesz założyć również kilka blogów na darmowych platformach i tam tworzyć wpisy z linkami do twojej strony. Najważniejsze, nie przesadzaj z dodawaniem linków z anchorem EM - czyli masaż Poznań. Anchor jak i źródła linków powinny być zdywersyfikowane. Przed tobą dużo pracy - powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anmato Opublikowano 4 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2018 Zalecana wartość EM ~ 1-3% profilu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aleksiejs Opublikowano 4 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2018 @Anmato I skąd konkretnie wziąłeś tą zalecaną wartość? Testowałeś i sam doszedłeś do takich wniosków na bazie setek linkowanych stron czy czytałeś seo blogaska? Firia.pl - Blog pasjonatki wszystkiego co związane ze zdrowiem, odżywianiem oraz psychologią Każdy czasem potrzebuje pięknych życzeń i wierszyków na najróżniejsze okazje - https://zyczeniowo.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s_matysik Opublikowano 4 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2018 (edytowane) W dniu 4.10.2018 o 15:22, Aleksiejs napisał(a): I skąd konkretnie wziąłeś tą zalecaną wartość? Rozwiń a Ty nie testowałeś? Obecnie odpowiedni % EM jest kluczowy, a podany wyżej przedział jest skuteczny dla większości wypadków przy obecnym algo. Oczywiście nie dla wszystkich, bo zależy jeszcze od konkurencyjności frazy, wieku domeny i wieku linków do niej prowadzących itd. Edytowane 4 Października 2018 przez s_matysik 1 [Wykonam] Szybkie i skuteczne pozycjonowanie stron - zobacz efekty 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi