Skocz do zawartości

[Witryna mi spadła w wynikach] odwieczne pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Myślę, że zdecydowanie zbaczamy z tematu. Powiem krótko, jestem stażystą. Ale chce się nauczyć pozycjonowania dlatego zatrudnili mnie tu gdzie siedzę. Pomożecie mi czy zmienić forum?

Ja bym zmienił pracę bo linki w kolorze tła (lub prawie tła), upychanie słów kluczowych to pierwsza oznaka proszenia się o bana w Google

www.planeta-seo.pl - kompendium wiedzy o SEO - innego się nie znajdzie w necie.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Wysłali stażyste żeby troche pospamował forum narmalka ;)

Domeny na sprzedaż - pod zaplecze SEO, strony PP, strony firmowe, sklepy internetowe.

Zapraszam również na podstronę z darmowymi narzędziami SEO >> https://techformator.pl/darmowe-narzedzia-seo/

Jeżeli jesteś zainteresowany publikacjami wpisów gościnnych, napisz do mnie @.

Nie sądzę żeby to zrobili specjalnie. Wystarczy zobaczyć w ofercie firmy: można zamówić u nich narzędzia analityczne, czyli Google Analytics.

Informacje w przystępnej formie - Blog SEO | Pozycjonowanie long tail jest skuteczne w wielu przypadkach...

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Witam,

Jestem nowy w tej firmie więc nie rozmawia Pan ze starszym kolegą :) Niestety ale koledzy wyznają zasadę "nauki na własnych błędach". Na razie monituje małe projekty i stąd moje pytania.

Wracając do pytania: Trzeba było od razu napisać narzędzia dla webmasterów. Tak, strona jest dodana do narzędzia, zbudowana mapa i zgłoszona do wyszukiwarek. Z klientem kontakt ciężki, stronę mamy robić MY - w końcu nam za to płaci.

Tłumaczenie roku :) Jaja jak ja pier...

• 2 tygodnie później...

Witam serdecznie,

niestety stało się. Strona poleciała mi o kilka pozycji na różne frazy (fireshow, teatr ognia, taniec ognia, warsztaty tańca z ogniem). Strona to www.teatrmantra.pl

Co może być tego przyczyną? Czekam na porady bardziej doświadczonych pozycjonerów :)

Kiedy ją ostatnio linkowałeś i czym ?

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

Katalogowałem ręcznie pewnie z rok temu. Rozumiem, że czeka mnie po raz kolejny katalogowanie? Jeżeli tak to nadal to robić ręcznie czy warto zainwestować w jakiś program? Jeżeli w program to jaki byłby najlepszy?

Przyczyną jest po prostu brak linków, prawdopodobnie też awans konkurencji, trzeba linkować, programy do katalogowania autmatyczne zaczynają się od jakiś 300 zł, najlepszy jest ten który obsługuje te katalogi, których listy masz najlepsze.

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

• 3 tygodnie później...

Mam identyczną sytuację jak luniek88 , strona była na pierwszych pozycjach na wybrane frazy przez ponad rok , dodawałem recznie do katalogów cezzego , teraz strona spadła na 8-9 pozycję , niektóre frazy na 20-30 miejsca.

Gerdi co to znaczy , że najlepszy jest automat który obsługuje te katalogi, których listy masz najlepsze. o jakie najlepsze listy chodzi , nie rozumiem. Czy lepiej jest katalogować ręcznie czy automatem , mam addera , ale on raczej nie działa , strona stoi w miejscu a nawet spada , adder chodził przez rok, teraz go wyłączyłem , bo mam obawy, że może powodować spadki. Jaki program polecacie do katalogowania ?

pozdr

Makijaż permanentny Zielona Góra - profesjonalny salon makijażu permanentnego

Makijaż permanentny poznań - Instytut makijażu trwałego w Poznaniu

makijaz-permanentny.jpg

automaty mogą co najwyżej wpędzić was w kłopoty, no chyba że ktoś linkuje sobie zaplecze i to 2 poziomu :) ja bym nigdy nie puścił automatu na stronę lub podstronę docelową lepiej już strzelić sobie w stopę.

p.s.

kiedyś intensywnie testowałem seoaddera - straszny syf i do tego backdoor

Google my bitch -----------------------------------> google.gg

Baterie słoneczne - ViTiS-iT