Skocz do zawartości

[Witryna mi spadła w wynikach] odwieczne pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

tak jak pisałem totalna losowość. Nie ma znaczenia czym i jak linkowane: po prostu niektóre strony trafia, inne nie. Ale to naprawdę nie jest nic niezwykłego a tym bardziej nowego. Takie rzeczy były w Google, są i najwyraźniej będą, choć to ponoć taka "super szukajka" ;)

No dzisiaj ostatnie moje dwie strony ktore jeszcze piastowaly nie przerwanie pierwsze miejsca od wielu miesiacy i lat, zlecialy na 50+.

Powoli zaczynam sie bac tego Googiela... NIGDY nie spotkalem sie jeszcze z czyms takim od lat, aby wszystkie strony polecaly na tak odlegle pozytcje ;/

Cos mi tu smierdzi sprawa z SWLA'mi - innego wytlumaczenia nie potrafie znalezc!

Edytowane przez poldek

Cos mi tu smierdzi sprawa z SWLA'mi - innego wytlumaczenia nie potrafie znalezc!

Spadki są i będą.

Nie wydaje mi się, żeby to były SWL'e. Przedwczoraj jedna domena mi wyszła z filtra po ponad roku bycia poza top500. Przez cały czas filtra była dopalana rotacyjnymi linkami, a przed filtrem nie, więc można by powiedzieć, że SWL pomógł. A tak na prawdę nie miało to znaczenia, czy rotacyjne czy nie, filtr to filtr.

Hmmm czyli na to wyglada czy sa SWLe czy nie to nieszczescie to samo.

To o co innego moze chodzic?

Co jest tym czynnikiem ze jedne strony sie trzymaja, a innym identyczne prawie wszystkie albo wszystkie leca w dol...

Moze powiazane jst to jakos z reklamami AdSense? No nie wiem... :)

Te spadki nigdy nie byly takie dziwnie i takie jednakowe... :/ :D

Te spadki nigdy nie byly takie dziwnie i takie jednakowe... :/ :)

A właśnie ze byly i to nie jeden raz PRZYKLAD

Sztuczna inteligencja (AI, artificial intelligence) to szeroka klasyfikacja przetwarzania danych. Machine Learning to technika przetwarzania danych, która umożliwia wykorzystanie przez komputery istniejących danych w celu przewidywania przyszłych zachowań, rezultatów i trendów. Drugie podejście to uczenie maszynowe (machine learning), czyli technika nauki o danych.

• 3 tygodnie później...

8.Wpadłes w fitrt bo dodałes mnóstwo linków z jednej witryny za szybko i masowo

Czyli ze jak sciągłem automat do katalogowania i w chwilke mnie wpisało w jakies 300 katalogów to źle zrobiłem?!