Skocz do zawartości

webwweb.com wersja beta - ogólnie o projekcie

piotrek

Rekomendowane odpowiedzi

mi sie podoba ten stary, nowy znak ma za duzo zakretow i kolory nie pasuja,

wystarczy spojrzec na szukarke booble.com grafika prosta i schludna ..mmh po prostu piekna :idea:

Całuję zmarłą Twą powiekę, moja cicha, moja blada, moja śliczna!

h.Heine

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
mi sie podoba ten stary

mnie też się podoba stary ale nowy wg mnie jest cieplejszy i bardziej przyjazny. dodatkowo zamieniłem już na części podstron czerwone akcenty na czarne i póki co skłaniam się właśnie do tego rozwiązania. ale oczywiście nic nie stoi na przeszkodzie aby z czasem coś pozmieniać :D

wracając do indexacji, wygląda na to że wszystko przebiega bez najmniejszych problemów i pierwsze podstrony trafiły do indexów google i msn

nawet te moje testy po rosyjsku wypadły bezbłędnie :D

- buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop

- wideoporadniki jak korzystać z msDrop

Witam :) Moim zdniem nowe, ale popracowałabym nad bevelem w napisie words, może spróbuj dodać delikatny drop shadows i niech inner glas będzie troche bardziej hmm... troche mniej skondensowany, chociaz myślę że jak dodasz drop shadows, (tylko delikatny i zgodny z padaniem światła na napis, bo w starym światło pada z ukosa a cień jest naokoło ale to drobny "strzegół"), to efekt będzie ok, to taka wstępna moja opinia jest.

Pozdr

Theya

Exit light

Enter night

Take my hand

Off to never never land

delikatny drop shadows

właśnie teraz jest tam bardzo delikatny cień, jak go zwiększam to cały napis traci na ostrości. najchętniej to dodałbym do tego jakiś efekt "zeszklenia" ale to może w kolejnej wersji.

chętnie się przyłączę do testowania

konto posłałem Ci na PM ale jakoś nie widzę wpisu, mam nadzieję że to tylko z braku czasu a nie tak tragicznej nawigacji w com :)

W kazdym razie wydaje mi się ze dość mocno ją usprawniłem więc i proszę Was o jeden-dwa ale intensywne dni testów i wypowiedzi aby jak najszybciej można było otworzyć funkcję rejestracji. Jeśli ktoś jeszcze chce konto testowe to proszę o info na PM.

wyskoczylismy" z beta

tak, bo nie chcę robić tam duplikatów na beta. i na www.

Mam małego buga

też coś podobnego trafiłem i zauważyłem że jak klikam w jeden to zliczają się odsłony drugiego

Ale zrobi się jakiś system łapania pustych słów / fraz i nie będzie kwiatków :D

ojejku, a jakbym byl prawdziwym uzytkownikiem serwisu...?

sledze ten watek sporadycznie, ale jakos na to akurat nie trafilem.. wiec bede musial go dokladnie przeczytac..

....

no i znalazlem juz, ale jakos malo intuicyjne to, a moze ja malo kumaty jestem, no ale nie mozna zakladac ze sami kumaci beda sie wpisywac

jakos malo intuicyjne to

chyba nawet mam plana jak to wszystko usprawnić :D

czasami "wymuszenie" odrobiny wysiłku intelektualnego

ale to też odsieje osoby które tracą cierpliwość po 3 sekundach dlatego będę jeszcze pracował nad rozwiązaniem interfrejsu ;)

Widzę że niektórzy doszli nawet do wbudowanego systemu sprawdzania PageRanku ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności