Skocz do zawartości

czy google nie zbanuje?

max110

Rekomendowane odpowiedzi

Posiadam stronę, na której zarabiam około 2$ dziennie. Jest to oczywiście dla mnie mało i chciałbym więcej. Mam kilka pomysłów na stworzenie stron, które nie będą potrzebowały dużego wkładu, a będą cieszyły się popularnością.

I teraz mam do was pytanie. Jeśli zrobię stronę i będą tam linki do plików na rapidshare. Te pliki nie będą legalne to czy google jest w stanie mnie za te linki zbanować? I następne pytanie. Czy jesli będę miał stronę, na której będa sposoby na pominięcie limitu rapidshare to czy za umiesczenie tam reklam dostane bana?

Z góry dziękuję za odpowiedź na moje pytanie:)

Nie chce zakladać nowego tematu wiec pisze tutaj.

Przyznam ze troche spanikowałem :/

Przed chwila gdy przewijałem strone przez przypadek kliknałem w swoja reklame adsense:/ czy google moze mnie za to zbanować? Czy powinienem napisac do nich i poinformowac ich o tym? Prosze o odpowiedz.

Napisz do google, powiedz kiedy w co i jak, przeproś i powiedz, że wiesz, że nie wolno klikać w swoje reklamy, rozumiesz swój błąd i prosisz o anulowanie kliknięcia.

-- Tuning - miniaturowych aut czyli Manga Cars ;)

-- sfah - a to moje...

-- skate punk - melodic punk, fast punk i deskorolka.

Ja w ciągu roku jak wyświetlam reklamy klikałem przypadkiem z 10 razy... Nie pisałem, żyje, zarabiam... w tych przypadkach gdzie byłem w stanie sprawdzić czy kliknięcie zostało zaliczone zauważyłem, że je zliczyło ale nie otrzymałem pieniędzy za nie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności