Skocz do zawartości

Zauważone błędy

greguas

Rekomendowane odpowiedzi

jest jeszce pare takowych ja wybadałem następujace

w tobiku i robotach nie udaje mi sie przejść do drugiej zakładki wyświetla wszystki odpowiedzi na pierwszej stronie nastepna jedna jest juz na drugiej i do neij nie udaje mi się dostać niewiem czy tylko mi :)

po drugie to za cholere nei udało mi się dodać avatara ani z dysku ani z serwera (wielkość i rozmiar odpowiedni)

super

a tak na marginesie jakbyś się kiedyś nudził to przydała by się taka szybka pdpowiedz tzn mozliwosć odpowiedzenia na dole strony bez dodatkowych funkcji wkońcu wiekszośc z nas portafi ewentualnie napisac

a taka funkcja nieraz naprawde ułatwia życie

• 3 tygodnie później...
nie wiem czy to błąd cz tez  tak się dzieje u mnei ale coś jest nie tak z PM

mianowicie nie mogę ponownie odczytac zapisanych PM link zamiast do PM;ka przenosi spowrotem do skrzynki wiadomosci zapisanych

Nie udalo mi sie odtworzyc tego bledu u mnie. Nie spotkalem sie tym ale jeszcze bede probowal i jak znajde przyczyne to dam znac.

• 2 tygodnie później...
Gość Anonymous

KOrzystając z Opery na dole strony - na całym forum mam mnóstwo tekstu Przykład:

ůńâń#rţťcŻŰ}ąÖíŢť¸§^tz}rP/äuşÝűOÓíIä:ÄćÁĐp˘@0jĂ?.(D

Pod IE wszystko dobrze

jest to błąd przeglądarki a nie forum, czasem występuje to tez u mnie w netscape, (naprawia sie przez kasację jednego pliku nie pamietam jakiego ale jak sę dogrzebie to dam znać)

a jeżeli już jesteśmy przy innych przeglądarkach to netscape czyta troszkę źle nazwę forum i na górnej belce z grafikami wyraz "optymalizacji" jest schowany a nie wyjustowany(?)

jest to błąd przeglądarki a nie forum, czasem występuje to tez u mnie w netscape, (naprawia sie przez kasację jednego pliku nie pamietam jakiego ale jak sę dogrzebie to dam znać)

a jeżeli już jesteśmy przy innych przeglądarkach to netscape czyta troszkę źle nazwę forum i na górnej belce z grafikami wyraz "optymalizacji" jest schowany a nie wyjustowany(?)

Bardzo fanie by bylo gdybys mogl znalezc ten plik. Tez to zauwazylem :?

Z tekstem mam to samo w firefox, ale jak odswiezysz strone to sie pokazuje. Nie wiem od czego to jest uzaleznione ale bede nad tym pracowal - jak znajde chwile czasu.

• 5 miesięcy temu...

jak już odswiezono temat o forum to pozwole sobie poinformować wszystkich, którzy jeszcze nie wiedzą, że wczoraj wykryto błąd krytyczny w phpBB. zaleca się najnajszybszą podmianę feralnego kodu.

info tutaj:

https://phpbb.pl/forum/viewtopic.php?t=15461

Jest to blad forum.

Krzaki te wystepuja po zamykajacym znaczniku html. Trudno, zeby opera to wyswietlila. IE pewnie to ignoruje

To jest spowodowane kompresja Gzip, z ktora opera sobie za dobrze nie radzi. Fakt, ze w najnowszej wesji phpbb jest cos zmienione, tak ze opera to czyta dobrze, ale w tej ktora mamy narazie tutaj jest inaczej.

Jak sie wylaczy kompresje Gzip to pod opera jest w porzadku,a le transfer mam dwu-krotnie wiekszy, wiec dla tych 3% korzystajacych z Opery nie bede tego zmienial.

Jezeli chodzi o to jak wyglada forum pod IE to ja nie mam pojecia, bo nie posiadam IE w systemie.

wczoraj wykryto błąd krytyczny w phpBB

Wczoraj rano juz zostalo zmienione.

Dzieki za czujnosc i tak. ;)

P.s. Arkadio, Tobie rowniez dziekuje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności