Skocz do zawartości

szukam hostingu do 80 zł

bartfoket

Rekomendowane odpowiedzi

Witam szukam hostingu do 80zł (najlepiej jeżeli domena była by w to wliczona - jak nie to trudno).

a te 80zł to miesięcznie czy na rok??

bo jak na rok to polecam poszukac na allegro:)

w OVH jest za 80zł (brutto) + domena (gratis) i lepsze parametry i jakoś działa... Tyle, że ja chcę teraz z innej firmy.

No wlasnie 'jakos'. Jak chcesz cos co dziala normalnie to 100 - 150zl. Ostatnio sprawdzalem i takich parametrow za 80zl nie ma.

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Allegro ? EEEE nie...

to był zart:P

w OVH jest za 80zł (brutto) + domena (gratis) i lepsze parametry i jakoś działa... Tyle, że ja chcę teraz z innej firmy.

No wlasnie 'jakos'. Jak chcesz cos co dziala normalnie to 100 - 150zl. Ostatnio sprawdzalem i takich parametrow za 80zl nie ma.

warto zainwestowac w porządnego hosta i nie miec potem problemów

80zł na rok to naprawde mało

a jeśłi ktos ma małe wymagania to allegro nie jest takie złe:D

Czesc!

Ja tez szukalem niedawno podobnego hostingu i radzilem sie na tym forum, gdyz mam duzego hosta zagranicznego (z ktorego jestem zadowolony), ale szukalem czegos do domenek .pl

https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showtopic=32631

Tzn. potrzebuje na poczatek ok 5GB transferu miesiecznie i do 500 MB miejsca i ew. mala baze MySQL dla prostej niewymagajacej strony z kilkunastoma podstronami. Zalezy do czego ty potrzebujesz hosta.

Wiem, ze wiekszosc ludzi z forum to profesjonalisci i wiedza, ze dobrze radza hosting za min. 150-200 pln rocznie.

Ja w tej chwili testuje PROSTE.PL, jak nie wypali, to zobaczymy...przymierzam sie rowniez wlasnie do OVH.pl (hosting z domenka)...

Zobacz tez www.8p.pl

Za 79+VAT masz konto z takim transferem na www.cyberdusk.pl. Narazie testuję, więc nie mogę się za bardzo wypowiedzieć, ale jak narazie jest ok.

Program do nauki na uprawnienia budowlane i przygotowujący do egzaminu na uprawnienia budowlane.

Okulary przeciwsłoneczne polaryzacyjne oraz okulary antyrefleksyjne zerówki do pracy przy komputerze.

Największy wymarzony kamper barbie fbr34 firmy mattel.

Mi tak naprawdę potrzeba strony - 500 mb i minimum 20 gb transferu - nawet bez bazy bym przeżył...

Ze swojej strony (po ponad roku użytkowania) mogę Ci polecić strefa.pl (najtańszy pakiet). Co prawda drożej, niż chcesz, ale... domena jest w pakiecie, serwery zawsze działają (no prawie, bo ze 3-4 razy przyłapalem je na paruminutowej przerwie, dłuższej niż 5 minut nie zanotowałem) i to szybko, firma duża, wszystko trzymane w Polsce - po tym względem wszystko super. Tylko dwie uwagi: panel maja swój i na prawdę sporo rzeczy nie da sie w nim skonfigurować, a infolinia i pomoc przez mail jest niestety do bani. Tak wiec sprawdź sobie wcześniej w okresie testowym, czy Ci to wystarczy. Druga uwaga do bazy danych: jest limit na wielkość (25 MB) i dostajesz tylko jedna bazę danych - mi to wystarcza, ale niektórzy będą kręcić nosem.

Miejsca i transferu powinno Ci wystarczyć - transfer jest rozliczany rocznie, a czego nie zużyjesz przechodzi na następny rok, jak zechcesz przedłużyć konto.

Jak najbardziej sprawdzona - mam tam hosting już prawie 2 lata, bez żadnych problemów :closedeyes:

Pozdrawiam

Cez

Wyjątkowe szkolenia o marketingu internetowym!

Współorganizowane przez

SprawnyMarketing.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności