Skocz do zawartości

Zamiana na wektory - psd do corela

sfaho

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Mam takie logo w psd:

https://sfah.pl/psd/mangacars-pl-logo-2.psd

Czy da radę to przekonwertować na krzywe, czy tam wektory do Corela? Nie znam się na tym, ale bardzo by mi się to przydało do robienia materiałów promocyjnych etc.

Nie znam się na Corelu, nigdy go nie używałem, więc nie wiem czy to dużo roboty. Dlatego jeśli mógłby ktoś mi pomóc w wolnym czasie, lub chociaż poradzić jak to zrobić to będę bardzo wdzięczny.

Pozdrawiam i dziękuję z góry :)

-- Tuning - miniaturowych aut czyli Manga Cars ;)

-- sfah - a to moje...

-- skate punk - melodic punk, fast punk i deskorolka.

Raczej nie bardzo skomplikowane do zrobienia w corelu w 10 min jesli masz czcionke :). Jesli chcesz koniecznie to jakos zmienic na corela to jest kilka programow do konwertowania ... poszukkaj "convert psd to corel" w G. lub dowolna kombinacje ... ale efekty dzialania takich programow nie jest zawsze idealna.

Giełda Domen Internetowych - najlepsze domeny w sieci

No niestety własnie czcionki juz nie mam, dlatego chciałbym jakby bezpośrednio z tego wycudować postać wektorową. No nic poszukam jeszcze, może coś się znajdzie, dzięki za odpowiedzi.

-- Tuning - miniaturowych aut czyli Manga Cars ;)

-- sfah - a to moje...

-- skate punk - melodic punk, fast punk i deskorolka.

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności