Skocz do zawartości

Tylko baza MySQL

thojro

Rekomendowane odpowiedzi

Czy istnieje taki hosting, który oferuje utrzymanie samej bazy MySQL? Potrzebuje bardzo pojemnej bazy, bo około 100MB, a w ofertach np. ovh baza ma mniej więcej 5MB - 50MB (chodzi mi tu o serwery wirtualne). Nie stać mnie na stawianie serwera dedykowanego, a nigdzie nie mogę znaleźć takich ofert. Byłbym wdzięczny za wszelkie sugestie.

Zwroc tez uwage ze wiekszosc hostingow nie pozwala na polaczenia z baza z poza serwera / firmy hostingowej. z sql.boo.pl tez sie nie polaczysz z zewnatrz. OVH ma limit 1 polaczenie z zewnatrz jak dobrze pamietam

W takim razie, jak bym chciał skorzystać z bazy w boo.pl to nic nie pozostaje mi innego jak wykupić tam cały hosting mojej strony. Jak narazie to jest to jedyny serwis, który mi odpowiada pod względem bazy, ale czy stabilny? Nie wiem, dlatego jeżeli ktoś korzysta (bądź korzystał) z ich usług to prosiłbym o opinie, czy warto?

Na qlweb starczy. Na strone z wiekszym ruchem czy forum srednie juz nie...

https://tmbnet.pl/26.htm SERWER 300 - 100 MB bazy za 60 PLN rocznie. Miałem tam wirtualki i było bardzo przyjemnie. Teraz kupiłem u nich VPS

OVH ma limit 1 polaczenie z zewnatrz jak dobrze pamietam

Ale to sie tyczy wszystkich polaczen czy tylko do sql? Co jesli bym chcial u nich zainstalwoac linkorn, linkujpro, albo cos tego stylu?

murfx.com - tworzenie stron internetowych

Jeśli chcesz się z kimś podzielić wiedzą na temat budownictwa, lub jest ekspertem z tematyki komputery i internet, zapraszam do moich tematycznych zbiorów wiedzy na autorskim skrypcie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności