Skocz do zawartości

Jak dobrze umieścić linki na zapleczu?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam kilka pytań a propos rozmieszczania linków na zapleczu.

Chciałbym założyć kilkanaście stron zaplecza będącymi artykułami tematycznymi z linkami. Jak najlepiej rozłożyć linki w treści żeby efekt był jak najlepszy? Chciałbym pozycjonować dwa serwisy o tej samej tematyce. Interesuje mnie pozycjonowanie na pięć fraz.

1. czy powienem przeznaczyć każdą presell page na jeden serwis czy z każdej linkować do obu?

2. czy dać po jedenym linku na każdą frazę czy dawać linków ile się da zmieniając np. pogrubienie, podkreślenie, h1, h2 itp?

3. czy lepiej umieszczać w anchorze po jednej frazie czy też więcej?

dzięki, pozdrawiam.

Moim zdaniem zrób tak: na zapleczu zainstaluj sobie np katalogi i w menu daj linki do twoich stron w różnych frazach, ale nie przeholuj. Moim zdaniem jedna strona początkowa z artykułem nie będzie mocniejsza np od qlweba. Ale mogę się mylić...

Ja osobiście stworzyłem sobie 10 stron, które są jako tako oglądane i połączyłem te 10 stron ze sobą linkami. Moim zdaniem mieć lepiej 10 stron, które będą mocniejsze niż 50 stron słabszych. Oczywiście zrobiłem na tych 10 stronach subdomeny typu: www.katalog.xyz.pl i z subdomen dawałem linki do stron głównych 10 moich stron. Wiem, że niestylistycznie :)

Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl

Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com

Wezme pod uwagę instalację katalogu choć w opinii wielu nadchodzi zmierzch qlwebów.

Więc postaw Mini :)

Co do linkowania, stwórz podstronę tematyczną w domenie, w subdomenie postaw katalog,

z katalogu linkuj do podstrony na hasło, którym podlinkujesz z podstrony do domeny

docelowej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności