Skocz do zawartości

Update PR

marcin_dance

Czy sprawdził się Przewidywany PR dla większości domen ?  

83 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy sprawdził się Przewidywany PR dla większości domen ?

• Tak
      10
    • Nie
      37

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Mi też iwebtool pokazuję ta bardziej optymistyczną wersje dla dwóch domen :blum: No a DC 72.14.203.101 pokazuję tą pesymistyczną wersje ;/ Mam nadzieje że jednak to tylko jakis "wypadek przy pracy" google xD Bo specjalnie w seriwsach zacząłem, ograniczać ilość linków wychodzących do 10 (jeszcze miesiąc temu było około 25 ;p );p

Michał Kryński
Zapraszam na moje forum akwarystyczne  ;-) 

Witam

Ot moje przemyślenia:

Google przymierza się do wielkiej rewolucji w wyszukiwarce, która moim zdaniem ma na celu zmniejszenie lub wyzerowanie mocy linków pochodzących z katalogów. Myślę, że będzie wielki bum po update BL. Update PR jest lub będzie początkiem tej rewolucji. Katalogowanie nie będzie przynosiło zysków, liczyć się będzie link ze stron o unikalnej treści. Prędzej czy później Google zrobi porządek z anormalnym zjawiskiem sztucznego zawyżania rankingu stron poprzez masowe umieszczanie linków w katalogach.

Pozdrawiam.

Może zaostrzą się reguły pozycjonowania, ale wątpie, żeby nie znaleziono i na to sposobów. Jeśli będzie rewolucja, to na krótko. :P

BTW. Nie podniecajcie się tak tym PageRank Prediction z iwebtool, bo mi czasami pokazuje skok na PR4, czasami nawet na PR5 (PR5.0)... :)

Portal komputerowy

-
webmastering, biznes

Forum IT - informatyka, komputery, technologie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności