Skocz do zawartości

Update PR

marcin_dance

Czy sprawdził się Przewidywany PR dla większości domen ?  

83 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy sprawdził się Przewidywany PR dla większości domen ?

• Tak
      10
    • Nie
      37

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Co do ankiety to trochę tendencyjna, jeśli chodzi o mnie to odpowiedz jest jasna ... pewnie że się sprawdzi, w końcu przewiduje mi kilka 6 i 5 (mam przez miesiąc nadzieje, i dobry humor). Fakt faktem, ze po update PR zawsze się okazuje, że i iwebtool się myliło i ja ... co z tego, takie narzedzie jest potrzebne żeby morale w drużynie podnieść.

Co do stwierdzenia Paweł Dzedzej:

No jak narazie tam akurat pokazuje sporo tych linków (więcej niż przez link:)

porównaj to z komendą link w MSN, kazdy sprawdza komendę link: w MSN więc i iwbtool pewno też.

szook'u ,nie on ma racje, bo niestety nalezy być caly czas powaznym i rozmawiać tylko na poważne tematy internetowych wrózek i pisać na ich temat posty ktore wnosza tyle wiedzy na temat pr ile zeszłoroczny śnieg...

p.s.

jestem w MM reklamuje kule, bo na iwebtool jest lepsiejsza :closedeyes:

Co do stwierdzenia Paweł Dzedzej:

No jak narazie tam akurat pokazuje sporo tych linków (więcej niż przez link:)

porównaj to z komendą link w MSN, kazdy sprawdza komendę link: w MSN więc i iwbtool pewno też.

Tak. W MSN pokazuje mi: 1 363, w w google webmaster tools, w zakładce linki: 1 121 dla samej domeny i

1 417 dla wszystkich, w iwebtool pokazuje dokładnie tyle samo co w MSN, a google aż 36!

Które z powyższych w końcu powinienem wziąć pod uwagę informując kogoś o BL strony?

btw. iwebtool się naprawił, dalej pokazuje przewidywany PR=4, z dokładnością 85%...

Portal komputerowy

-
webmastering, biznes

Forum IT - informatyka, komputery, technologie

Podawaj dane w których jest więcej BL, jeśli dla kogoś dane źródło nie jest wiarygodne to i tak sobie sam sprawdzi. Wiele osób podaje linki z MSN i jest to najbardziej rozpowszechniony sposób sprawdzania LP. Ci którzy chcą zrobić wrażenie ilością sprawdzają w Yahoo. BL z Google nie są podawane bo G wykrywa tylko niewielki procent linków.

A te iwebtoole i inne narzędzia można porównać z wróżeniem z fusów. Nawet znając dokładny wzór na PR trzeba sprawdzić wszystkie strony na świecie aby go wyznaczyć.

A co w tym niemożliwego?

tez sie zastanawiałem heheh

moze on sie dziwi ze bedzie miał az PR 3, no gratulujemy

Pozycjonowanie i reklama Reklamedia.pl - Pozycjonowanie - Reklamy Porady, opinie, newsy i przemyślenia o SEO. Zapraszam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności