Skocz do zawartości

Update PR

marcin_dance

Czy sprawdził się Przewidywany PR dla większości domen ?  

83 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy sprawdził się Przewidywany PR dla większości domen ?

• Tak
      10
    • Nie
      37

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Coś mi się wydaje że google znów zmienia algorytm bo jakoś tego update'u nie widzę u siebie. Ani PR ani BL. A już powinienem widzieć jakieś efekty chociaż na niektórych stronach. Może coś im nie wyszło i zaczynają od nowa?

To był ten update czy nie, bo ja nic nie zauważyłem?

trwa i pr skacze sobie

Pozycjonowanie i reklama Reklamedia.pl - Pozycjonowanie - Reklamy Porady, opinie, newsy i przemyślenia o SEO. Zapraszam

Witam i mam pytanie...

U mnie dla dwóch domen Page Rank poleciał z 4 na 0. Znikły również wszystkie zaindeksowane linki do tych 2 domen (jak piszę w google link:nazwa_domeny to nic nie ma). Dziwne jest to że dzisiaj google zaindeksowało mi nowe strony z tych domen (jedna ma już 9700 stron a druga 660). Jakie jest wasze zdanie - dlaczego zniknęły linki i poleciał PR mimo że strony są cały czas dobrze indeksowane ?

Proszę Was jakieś wskazówki

Tomasz

Program do faktur - wystawiaj za darmo faktury i rachunki - www.efaktury.org

Odszkodowania Piotrków - wywalczymy Twoje odszkodowanie - www.odszkodowania24.com.pl

Radca prawny Piotrków - obsługa prawna firm - www.ksiazek.net.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności