Skocz do zawartości

Prosze o porade

jerry89

Rekomendowane odpowiedzi

JEstem w google adsense juz od jakiegos czasu jednak nie dostalem jeszcze numeru PIN (idzie juz od jakiegos czasu ale coś go nie widac...) . Na koncie adsense mam juz calkiem ładną sumke pieniedzy. I tutaj dylemat- Co mam zrobic zeby konto nie zostalo zalobkowane przed wypłata? mam wątpliwosci co do adsense gdyz slyszalem ze czesto blokują konta bez powodu? A wiec jak dotrwac? (wyplate zapewne miałbym za miesiać czyli pod koniec kwietnia)

Ogłoszenia turystyczne -wyjeżdzasz z rodziną na wakacje?

Dziwne pytania zadajesz. Oficjalnie trzeba przestrzegać regulaminu. Nieoficjalnie, z tego co słyszy się czasami, trzeba dodatkowo mieć dochodowy serwis...

Do mnie pin szedł przez jakieś 30 dni.

Portal komputerowy

-
webmastering, biznes

Forum IT - informatyka, komputery, technologie

Do mnie docierał jakieś 40+ dni.

Jeżeli podałeś dobry adres na pewno dojdzie.

Nie wiem dlaczego mieli by Ci zablokować ja tak samo uzbierałem 100$ a pinu jeszcze nie dostałem to konto nadal było aktywne.

Jak dostałem PIN po prostu wpisałem i wszystko było OK.

www.umpc.pl - sklep internetowy z tabletami przemysłowymi, komputerami panelowymi oraz kolektorami danych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności