Skocz do zawartości

broken links

agi

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Jesli powielam to pytanie, to sorry, ale szukalam i nie znalazlam. Jesli by juz taki problem, to bardzo prosze o podrzucenie linka do tematu, jesli nie to prosze o jakas podpowiedz. Robie sitemap prez generator sitemap, w formacie xml. To jest kolejna strona, ktorej to obie i nigdy nie bylo problemow, mimo duzej objetosci strony. A teraz mam tka malutka, poczatkujaca dopiero stronke i chcialam do niej tez zrobic mae, ale ciagle wyskakuje mi lda o "broken links". Sprawdzalam to-chodzi o podane linki gg np. Ale jak sprawdzam na tej stronie, to wszystkie te niby martwe linki dzialaja, tyle ze niestety mapy zrobic sie nie, a co za tym idzie, google ja odrzucaja. I calkiem do reszty juz zglupialam i nie wiem co z tym fantem zrobic-mozna liczyc na jakas podpowiedz? Strony, do ktorych juz mam sitemap to: www.veneco.pl ; www.bilstein.katowice.pl ; a ta nie do przejscia to: www.sprezyny.katowice.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności