Skocz do zawartości

Skąd brać traffic?

Pawka

Rekomendowane odpowiedzi

No własnie, skradłem dargre` piekne powiedzenie. "A traffic to to jest to" Dużo mówione już o wszzystkim, ale jednak wszyscy walczymy o jedno, o traffic. Skąd brać traffic? (z wyszukiwarki:) Prosze o wasze sugestie.

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Sie zaczyna... Miałem na mysli takie coś: Moj Traffic pochodzi z: dobrego pomysłu na stronke 50%, mądremu linkowaniu z moich własnych stron 10%, wymiana linków z innymi 10%, system linkorn 10%, linkme 10%, linkor, spamowanie blogów księg gości i for 1% , Takie ot coś, przeciez każdy skurpulatnie bada statystyki i wie z czego ma traf.. Nie prosze przecież koniecznie podawać szczególy i adresy.

Ja dostałem wzrost 300% od Giertycha. Pewnie za to, że do liceum chodziłem w mundurku ;p Wczoraj takie nasilenie było, że baza się zatkała :)

10% z reklam bannerowych. A jeżeli chodzi o najlepsze zarobki z Adsense to przynosza mi je uzytkownicy onetu i wp :) 2x więcej klików niż Ci który odwiedzają mnie z Google

Dla dobrego katalogu to i 1k jest dużo, a pod AS 10k to może być mało. Rzecz mocno względna, uzależniona od branży, zasięgu narodowego. Możesz mieć zabójczy traffic i niewiele będzie z tego wynikać poza większymi opłatami za lepszy serwer. Możesz mieć 1K lub mniej i zarabiać po dyrektorsku... Traffic można kupić i nie da to ani grosza, jak nie masz nic do zaoferowania.

Sorry, nie odpowiadam na PMy

Widze że toczy się jakaś potajemna przywatna debata. Trzeba posty wysyłac na pw? dargre`? Jakie katalogi? Yeden, o co chodzi? Jaki żart? Dać strone do oceny? onet.pl

Widze że toczy się jakaś potajemna przywatna debata. Trzeba posty wysyłac na pw? dargre`? Jakie katalogi? Yeden, o co chodzi? Jaki żart? Dać strone do oceny? onet.pl

Żadna prywatna... Koleś zacytował po prostu 'traffic to jest'. No i w związku z tym jego pytanie skąd go brać. Po jaki dzwon mój nick to juz nie wiem. Oj chyba cięzki dzień dzisiaj miałeś...

Sorry, nie odpowiadam na PMy

https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?s...33038&st=45

Piszesz tak ...Większość najwyżej notowanych kat. z moim i wyższym PR daleko w tyle jeśli chodzi o traffic. ..A traffic to to jest to. Tu nie chodzi o site, AS (prawie nie widać ich) czy tworzenie zaplecza. Ale z pewnością jest się o co bić.Zresztą jest też mnóstwo istotnych fraz dających traffic gdzie mam kilkaset...

p.s. Koleś, to ja? :)

p.p.s. naprawde zle ze mną, czytam czytam i robie się co raz głupszy, właśnie stawie stronke o zarabianiu:(

Myślę że to jest najtrafniejsze zdanie.

Traffic można kupić i nie da to ani grosza, jak nie masz nic do zaoferowania.

Jeśli czujesz się mocny w pozycjonowaniu spróbuj pozycjonować mniej oblegane frazy, łatwo je wybijesz i zawsze coś wpadnie, podpowiedzi o frazach udzieli ci adwords, chyba nie trzeba wspominać o przyjaźnie zbudowanej stronie, nie tylko dla wyszukiwarek ale także aby być dobrze widocznym w serpach. Poszukaj for na temat swojej strony, delikatnie promuj się tam. No i najważniejsze, unikalny content. Nikt nie ma jakiejś tajemnej wiedzy typu zrób stronkę o tym i o tym, gotowa kasa. Wszystko robi się ciężka praca plus dobrym pomysłem. Content typu

właśnie stawie stronke o zarabianiu:(

nigdy się nie sprzeda i znowu będzie nowy temat skąd brać traffic.

trafic nie jest żadnym problemem , problemem jest dobrze stargetowany trafic

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności