Skocz do zawartości

Strona do oceny

ya.noo.ssh

Rekomendowane odpowiedzi

Flash na górze oczojebny - potworny kontrast pomiędzy tłem i literami, wszystko lata i skacze. Dodatkowo ma szerokość od czapy zupełnie - nijak to się ma do szerokości treści strony poniżej. Albo top za wąski, albo treść za szeroka.

Nasze usługi / Galeria / Ceny konkurencyjne [...] - zupełnie bez sensu zrobione jako grafika. Pocieszające chociaż że format sensowny :-) Jeśli to ma tak wyglądać, to lepiej zrobić jako grafikę tło, a potem już w HTML umieścić na wierzchu tekst.

Twoja firmowa stopka powinna dać się kliknąć.

Kod jest strasznie syfiasty. Skrypt rotujący obrazek wyrzucić na zewnątrz do pliku. Poczytaj jak stosuje się CSS - używanie atrybutu style="" w każdym elemencie trochę mija się z celem.

Adres na prv.pl to kompletne nieporozumienie. Dlaczego? Polecam forum Dla Początkujących :)

Galeria ładnie wygląda, choć dało się to zrealizować sprytniej ;)

Gdybym miał się zamknąć w jednym zdaniu, powiedziałbym "zapomnij o prymitywnych efektach na tekście we flashu".

Pozdrawiam,

AdamD

strona masakryczna, cssssssssssssssssss https://csszengarden.com/ jak prosto i łatwo tworzyć ładne i proste stronki, jak zaczynasz pisać strony to rób je w xhtml to naprawde jest prostsze! a później nie będzie boleć :)

po kij ta grafika "galeria" itp? można to ładnie tekstem i stylem potrakotować

tak jak mawiają guru zbędne meta tagi na śmietnik

zostaw chcarest, keywords, description,

w keywords straszny śmietnik, zmniejsz trochę objętość tych słów...

pozbądź się prv.pl nawet na bee.pl dają darmowe "aliasy" z przypisaniem dns...

jak się chcesz się uczyć to ucz się toego co ma przyszłość ;) po co się cofać

Tru

brak sygnatury

Web Page Size : 21525 Bytes

Code Size : 21113 Bytes

Text Size : 412 Bytes

Code to Text Ratio : 1.91 % :)

Fajnie, polecam zastosować się do wskazówek moich poprzedników. No i jakies menu by się przydało bo nie ma w co kliknąć.

Katalogi stron kdir i free web directory only english please!!! : system wymiany linków - Czyli zostań moim referralem w link vault

dziękuje i postaram się to poprawić - zaznaczam że to nie moja strona a właściciel dał mi za mało czasu na to by miała wygląd jako taki - zresztą sam chciał by był taki po...ony baner (flash) tłumaczyłem mu że za duży i w ogóle al jego sprawa - teraz chce by poprawić a ja dopiero się uczę od was i sam jak to robić

ogólnie bardzo dziękuje i pewnie jeszcze nie raz poproszę o szczerość :)

Jak mi się klient pocztowy odpalił po kliknięciu zdjęcia pod topem ("nasze usługi") to sie wk... zdenerwowałem, bo tego się nie spodziewałem. Można zrobić podstronę lub miejsce na Kontakt, a nie tak z partyzanta. Zniechęcisz tym 95% klientów.

Photoshop - szczegółowe tutoriale - Photoshop - tutoriale i filmy dla początkujących.

• 3 tygodnie później...

witam ponownie ;)

wprowadziłem kilka zmian, zmieniłem adres strony (dzięki za tą radę!) proszę Was o "rzut okiem" na nowy projekt, upłynęło sporo czasu od ostatniego postu ale zajmuje się tym tylko w wolnej chwili więc jest jak jest :soczek:

sukcesywnie wprowadzam drobne zmiany i pozycjonuje według wskazówek na PiO

na walidacji W3C wyskakują jakieś dziwne błędy nie bardzo wiem o co biega

jeszcze raz dziękuje za wszystkie dotychczasowe posty i pozdrawiam

nowy adres to: https://talaga-domyzdrewna.pl

Jak na pierwszą stronę to całkiem nieźle. Poczytaj o podstawach marketingu i psychologii kolorów. Na pierwszy rzut oka myslałem, że ktos oferuje mi wynajęcie domku letniskowego w Tatrach, więc podkresl cel tej strony.

Jeżeli ta firma ma np. wieloletnią tradycję, spore portfolio itp. - warto uswiadomić potencjalnego klienta o tym fakcie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności