Skocz do zawartości

[ Oddam ] Windows Vista Home Premium 32BIn OEM

sorrow

Rekomendowane odpowiedzi

Jako iż stałem się ofiarą marketingu M$ i jedyne co mogę zrobić z tym Systemem to powiesić na ścianie albo oddać w dobre ręce gdyż jak dla mnie jest to bezwartościowe gó**o. Postanowiłem zrobić małą zamian za 2 linki [ może być 1 strona] w dobrym położeniu [ nie farma ] oddam to badziewie [ nie aktywowane ] komuś komu nowy bajeczny system się podoba. Wole pracować na starym zasłużonym Xp niż męczyć się z niewygodną obsługą czegoś co jest mało funkcjonalne i jest imitacją. Więc jeżeli posiadasz dobrą wartościową stronę masz naprawdę dużo energii w sobie by używać te wyłudzane okienka oraz by podźwignąć ten magiczny system to propozycja jest skierowana dla ciebie. Proszę o kontakt pod adresem biuro[małpka]doku(kropeczka)pl

Pozdrawiam

ps.

Wystawiam FV :closedeyes:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności