Skocz do zawartości

co to google... robi?

Rekomendowane odpowiedzi

otoż jak mam problem... Jak mowiłem przedtem moja strona zniknęla z google.. A teraz co gorsza page rank spadł mi do 0... .......... z 3................ :):placze: :placze: :placze: Następnie po jakis trzehc dniach sronka ponownie pojawia sie u szczytach zapytań....... ale w jakiej postaci

Darmowe dzwonki polifoniczne .mid! tylko nowości!HITY ... - 19:15

Serwis oferuje darmowe dzwonki polifoniczne! NOWOSCI!:) dzownki są robione w formacie mid! Tylko HITY! NOWOŚCI! NOWOŚĆ W POLSKIM internecie!

www.freepoly.xt.pl/function.mysql-connect - 2k

www.freepoly.xt.pl/function.mysql-connect - po wejsciu w to... nigdzie sie nie trafi bo sam nie znam tej podstrony.. co robić??? Czyżby to był ban w google..

ostanio przy sprawdzaniu wystąpil taki komunikat :

"The domain name has no PageRank value, it is LIKELY to be banned." - co to znaczy...

www.freepoly.xt.pl/function.mysql-connect

www.freepoly.xt.pl/function.mysql-connect

Takie adresy świadczą o tym że wyłożyła ci się baza danych, podczas wizyty robota google, więc to nie wina domeny(aliasu), tylko hostingu. Co nie znaczy, że pozycjonowanie aliasu to dobry pomysł:)

Swoją drogą przez nieuwagę przydarzyła mi się ostatnio taka sama historia - parę dni później wszystko wróciło do normy (Z tym że to była baaardzo świeża strona)

czyli zostaje czekać...

a co znaczy to zdanie przy sprawdzaniu page rank??

I jeszcze dziwna rzecz która mnie zdzwiła niesamowicie ze nie omal z krzesła niezpadłem...........

https://www.google.pl/search?hl=pl&q=mi...=Szukaj&lr=

strona jest na 3 miejscu dla zapytań na swiecie Wyniki 1 - 10 spośród około 353,000,000 dla zapytania mid.

https://www.google.pl/search?hl=pl&q=mi...=Szukaj&lr=

Szkoda ze podaje awaryjne wjescie z badziewiastego serwera republiki ale wniosek taki... że poprostu z republiki swietnie pozycjonuje.. naprawde.. kiedys miałem motogielde na republice i też szczytowałą przy zapytaniach motogiełda np..... moze mi ktoś wytłumaczyc to zjawisko?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności