Skocz do zawartości

[WYKONAM] Artykuły, opisy produktów i kategorii, teksty na strony WWW, hasła reklamowe | wystawiam FV

katarzyna.zawolik

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry, cześć! Jestem Kasia i (nieprzerwanie!) od ponad 7 lat piszę skutecznie teksty na zamówienie.

Teksty, które sprzedają, pozycjonują, przekonują. Piszę, bo lubię. I umiem. Skorzystaj z tego.

Napiszę dla Ciebie:

– teksty na stronę internetową (strona główna, oferta, usługi, o firmie, itp.);
– opisy produktów;
– opisy kategorii/podkategorii;
– teksty na landing page;
– artykuły na bloga/wpisy do aktualności;

– artykuły sponsorowane.

Stworzę też:
– teksty do social mediów,
– treści do newslettera,
– nazwy, hasła, slogany,
– ... a nawet życzenia okolicznościowe. :)

Oferuję pomoc również w:
– redakcji i korekcie już powstałych tekstów.

Pomogę Ci niezależnie od tego, czy potrzebujesz tekstów pod pozycjonowanie w Google (SEO), tekstów o mocnym charakterze sprzedażowym czy tekstów kreatywnych. Umiem w każde z nich!

-> Dlaczego warto ze mną współpracować?
| O doświadczeniu |
Doświadczenie rozwijałam m.in. w agencji SEO (PAQ Studio), agencji eventowej (WhatEvent), agencji marketingowej (Conture) i największej agencji PR-owej na Pomorzu (Personal PR). Pracuję też jako dziennikarka – moje wywiady znajdziesz na HelloZdrowie.pl, a artykuły m.in. w ogólnopolskim magazynie Vege. Dziś prowadzę własną firmę, w ramach której przygotowuję teksty dla różnych klientów: -> firm usługowych, małych, średnich i dużych -> sklepów internetowych, „wolnych strzelców", -> agencji marketingowych.

Wiesz co? 96% klientów po realizacji pierwszego tekstu chce więcej; w większości zostają ze mną na dłużej niż rok! Ty możesz zostać, ale nie musisz – przygotuję dla Ciebie nawet pojedynczy, krótki tekst.

Opracowałam własny sposób pracy. Dzięki niemu otrzymasz materiał, który nie będzie wymagał poprawek. A jeśli zechcesz coś zmienić, zrobię to w ciągu kilku godzin i za darmo!

* Czy wspomniałam, że prowadzę własną działalność gospodarczą i wystawiam faktury VAT? To oznacza, że będzie łatwiej Ci się ze mną rozliczyć. Jest też dowodem na to, że poważnie traktuję to, co robię, a klienci regularnie korzystają z mojej pomocy.

* Na Twoje życzenie wystawię też umowę o przeniesienie praw autorskich.

* Musisz jednak wiedzieć, że w żadnym z tekstów nie schodzę poniżej stawki 28 zł netto za 1000 znaków ze spacjami. To dla Ciebie w porządku? W takim razie pisz lub dzwoń śmiało.

I nie zastanawiaj się dłużej! Ten czas możemy przecież wykorzystać do pracy nad tekstem i wzmocnienia Twojego biznesu.

Pisz na adres e-mail: katarzynazawolik@gmail.com. Odpiszę tego samego dnia! Możesz też zadzwonić pod numer 793 001 718.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności