Skocz do zawartości

komenda: link/linkdomain nie działa

Rekomendowane odpowiedzi

U mnie nadal biala strona

Sztuczna inteligencja (AI, artificial intelligence) to szeroka klasyfikacja przetwarzania danych. Machine Learning to technika przetwarzania danych, która umożliwia wykorzystanie przez komputery istniejących danych w celu przewidywania przyszłych zachowań, rezultatów i trendów. Drugie podejście to uczenie maszynowe (machine learning), czyli technika nauki o danych.

• Odpowiedzi 30
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Teraz dziala !!!

Sztuczna inteligencja (AI, artificial intelligence) to szeroka klasyfikacja przetwarzania danych. Machine Learning to technika przetwarzania danych, która umożliwia wykorzystanie przez komputery istniejących danych w celu przewidywania przyszłych zachowań, rezultatów i trendów. Drugie podejście to uczenie maszynowe (machine learning), czyli technika nauki o danych.

komendy: link, linkdomain, inurl - nie działają i to chyba jest jasne, skoro sama ekipa Microsoft to potwierdza.

Pod HotBot, póki co można to jeszcze jakoś kontrolować w miarę..

Dla narzędzi zapytanie powinno wyglądać mniej więcej tak:

https://www.hotbot.com/?nil_suggest=btn&amp...tymalizacja.com

A kod dla wyszukania wyniku niech sobie mądre głowy same wymyślą. Nie takie trudne. !!!

Sorry, nie odpowiadam na PMy

• 2 tygodnie później...

Co za patałachy msnowkie.

przeciez maja ta opcje normalnie w intrface - czemu wylaczyli? bo seo? pogeilo ich. I jeszcze zero informacji - tylko blank page. No pieknie, nie dziwie sie ze to google ma 60% rynku w stanach.

btw - na linkvendorze dziala :)

a w seoquake wypuścili update -ten wasz sposob, niestety on juz nie działa.

Działa Wam ten podany link do wyników MSN?

Mi dopiero zadziałało coś takiego:

search.msn.com/results.aspx?q=l%69%6e%6b%3awww.onet.pl

Oczywiście zamiast adresu Onetu może być jakiś inny...

Zdaje się, że zabezpieczyli się przed zapytaniem, w którym całe słowo "link" jest zakodowane, w tym powyższym literę "l" wstawiłem normalnie i jest ok.

linkdomain jeszcze działa całe zakodowane:

search.msn.com/results.aspx?q=%6c%69%6e%6b%64%6f%6d%61%69%6e%3awww.onet.pl

Co za patałachy msnowkie.

przeciez maja ta opcje normalnie w intrface - czemu wylaczyli? bo seo? pogeilo ich. I jeszcze zero informacji - tylko blank page. No pieknie, nie dziwie sie ze to google ma 60% rynku w stanach.

btw - na linkvendorze dziala ;)

a w seoquake wypuścili update -ten wasz sposob, niestety on juz nie działa.

gdzie to widzisz?linkvendor to bylo dla mnie b.dobre narzedzie.ma ktos jakas alternatywe gdzie pokazue z ilu domen ida linki?

LOK - LIGA OBRONY KRAJU

• 2 miesiące temu...

Nie wiem czy zauważyliście ale komenda "link" znów działa, szkoda jedynie, że nie w takiej postaci jak przed blokadą...

Pokazuje jedynie kilka przypadkowych linków.

• 1 miesiąc temu...
  • 3 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności