Skocz do zawartości

Strona do oceny

uioe

Rekomendowane odpowiedzi

widzę,ze lubisz odbicia textu :), ale w menu, to chyba nie za dobry pomysł, a dwa to na operze ramki się nieco poprzesuwały.

Moje staruszki po liftingu, darmowe, zgodne z wytycznymi G, responsywne!

Katalog stron firm Zorb -/- Katalog sklepów Świat Zakupów -/- Katalog firm ProBi. PS Nie łatwo się dodać. ;)

A jeśli lubisz technologię, zwłaszcza bezzałogowce, to w wolnej chwili zajrzyj na InfoDron - info.dron.pl

A jakby menu wyglądało gdybyś użył jasnych fontów? Spróbuj - może być lepiej.

Podświetlenie w menu sprytne ale chyba dla użytkownika byłoby lepiej gdyby podświetlał się tekst a nie podkreślenie.

W dobie myszek z rolkami "w górę" trochę zbyteczne ale ładnie wykonany bajer - nie szkodzi :)

Generalnie unikaj ciemnego tekstu na ciemnym tle, inaczej ujmę: rozjaśnij tło w pod tekstami.

Daj większe nagłówki poszczególnych działów np: "Historia XV Liceum Ogólnokształcącego w Krakowie:"

Zapowiada się nieźle jak na witrynę szkoły. Widziałem ich już wiele i zazwyczaj są ... straszne - ta nie razi amatorszczyzną - idziecie w dobrym kierunku.

Grafiki do tej strony nie robiłem i za bardzo nie mam jej jak za bardzo zmodyfikować. Co do opery to naprawie ten problem i dzięki że to dostrzegłeś. A js to nie brałem pod uwagę że ktoś go wyłączy. W końcu jest potrzebny do poprawnego funkcjonowania strony (AJAX i inne bajery).

1. Jak dlam nie to tło za ciemne.

2. Za mało zróżnicowana czcionka w treści (może jakieś kolory do wyróżnienia ważniejszych tekstów, nagłówków?). 3. Przydałyby się jakieś zdjęcia, np. przy kadrze, działalności itp.

4. No i zakładka "Inne" nie działa.

5. No i w tabelach ustaw padding na min. 3px, bo tak jest trochę nieteges.

Najładniejsza jest stopka, chociaż nie wiem jak ona się ma do treści strony :)

Pozdro.

Photoshop - szczegółowe tutoriale - Photoshop - tutoriale i filmy dla początkujących.

Strona niczego sobie, ale oglądana w Operze wygląda dość dziwnie (błędy wyświetlania, przesunięte fragmenty).

Najmniej podoba mi się karta OGŁOSZENIA - to zagięcie w rogu jest brzydkie (wiem, szczegół).

Czarny tekst na ciemnoszarym tle to również zły pomysł.

Spis stron

Loga, dzwonki - nakarm komóreczkę...

A js to nie brałem pod uwagę że ktoś go wyłączy. W końcu jest potrzebny do poprawnego funkcjonowania strony (AJAX i inne bajery).

nie wyłączałem js specjalnie w tym wypadku - moja przeglądarka blokuje skrypty domyślnie, żebym na starość śmiecia nie widział, znaczy reklam upierdliwych czy innych wyskakiwaczy. ale nie przejmuj sie - jestem w zdecydowanej mniejszości :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności