Skocz do zawartości

Ogromna lista katalogów qlweb .....

qwas0987

Rekomendowane odpowiedzi

....mnie interesuje :)

Czy ma ktoś może taką listę? Może wiecie gdzie można znaleźć "gotowca", bo szperać po necie nie bardzo mam czas.

W zamian za podesłanie listy katalogów odwdzięcze się zamieszczeniem linku / linków na jednej z moich stron (PR od 3 do 4).

Z góry dziekuje za pomoc.

• Odpowiedzi 37
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Skorzystaj z największego spisu katalogów: https://www.katalogiseo.info/qlWeb.html - wszak jest dostępne sortowanie według skryptów.

Profesjonalne badania rynku wykonywane przez socjologów

Prywatny blog

Pozycjonownie i optymalizacja stron

Jeśli problemem jest rozejrzenie się po kilkunastu kategoriach forum i trafienie do kategorii "katalogi" (a tam rzut okiem na tematy przyklejone), to obawiam się, że w ogromnym spisie qlwebów tym łatwiej będzie się zgubić...

Darmowe programy
Potrzebujesz tekstów w krótkim czasie? Sprawdź tutaj.

Ja już odpuściłem sobie dodawanie do Qlweb'ów wogóle. Po co się pchać w coś co nie ma przyszłości. Lepiej poświęcić czas na inne typy katalogów póki google jeszcze sie do nich nie przyczepiło.

Ja już odpuściłem sobie dodawanie do Qlweb'ów wogóle. Po co się pchać w coś co nie ma przyszłości. Lepiej poświęcić czas na inne typy katalogów póki google jeszcze sie do nich nie przyczepiło.

Ale zauważyć można, że np. qwelby z modyfikacją Jachu trzymają się wbrew pozorom dobrze - oczywiście mowa o tych, które dalej mają ustawiony link (-i) w opisie - może właśnie dlatego że nie można w nich umieścić wpisu adderem :hello:

Profesjonalne badania rynku wykonywane przez socjologów

Prywatny blog

Pozycjonownie i optymalizacja stron

Dawno przestałem dodawać, rozważam, czy nie skasować własne qlweby i postawic na ich miesce coś bardzej...

chociaż ostatnio te pare moich katalogów na skrypcie by jachu powoli wychodzą z site:260.

Panowie, tak się szczęsłiwieskłada że miałem przyjemnośc troche poznać qwas0987.

Ostrzegam, on ma bardzo poważne zamiary, a do coś mnie podpowiada że niedługo naś jeszcze zaskoczy (pozytywnie:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności