Skocz do zawartości

Ogromna lista katalogów qlweb .....

qwas0987

Rekomendowane odpowiedzi

Dawno przestałem dodawać, rozważam, czy nie skasować własne qlweby i postawic na ich miesce coś bardzej...

Czytaj:Wordpress ;)

chociaż ostatnio te pare moich katalogów na skrypcie by jachu powoli wychodzą z site:260.

Moim zdaniem nie ma sie co przejmowac site:260(optymistyczna wersja to taka ze z site bedize tak jak z link:) większym problemem są chyba podstrony w SI w takich zasmieconych qlwebach.Ja teraz potestuje ta modyfikacje jachu.

• Odpowiedzi 37
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Rozpusta, nie planuje ich poprostu skasować a na ich miesce nic nie dać, zrobie kolejną stronke o...

Niech wiszą, jak nie dostaną lepszego pr, niż mają teraz (3), no to skasuje. Co do linkor, już pisałem, mam słabe serce, te jego kilka maili dziennie o tym że nie znalezione zainstalowanego skryptu mnie męczą. Dodałem maili od linkora do spamu i zapomniałem o jego istnieniu, jak na razie. Moze coś zreperują. 5il3nt, moim zdaniem, jest co się przejmować site 260, najlepej o tym napisał SzookPL...

p.s. Wordpress jest bardzo dobrym, a po za tym nawet taki głupi jak ja potrafi jego opanować;) (a drupal jescze lepszy, piąty)

p.p.s. jerz, powtórze, miałem przyjemnośc poznać troche qwas0987, on ma poważne zamiary, to jego sprawa, czy je ujawniać, ale stawie swoje zaplecze (zresztą marne, nie szkoda:) że nie agentem Google. :)

sie masz Pawka :)

Wg mnie jeszcze nie wszystko stracone z tymi katalogami, ale zobaczymy .....

Google co jakiś czas wprowadza różne zmiany, potem z nich rezygnuje. Muszą eksperymentować, zeby ruch był w interesie. Znalazłem kilka szmatławych qlwebów, które nadal mają niezłą indeksację. Albo eliminacja trwa, albo odpuścili sobie.

Mi sie wydaje ze Qlweb'y zostana, a G jedynie straszy liczac, ze wlasnie sporo osob sie wycofa lub przynajmniej przystopuje z tymi praktykami.

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

.... ze wlasnie sporo osob sie wycofa lub przynajmniej przystopuje z tymi praktykami.

I wydaje mi się, że skutecznie, patrząc na to co robią ludzie z katalogami...

Z cyklu "Przysłowia Polskie":
- "We wakacja jak i w wiosnę - Google podskakuje se radośnie."
Mój blog o pozycjonowaniu i nie tylko... Strona firmowa - www.antygen.pl

• 2 tygodnie później...

Mam zaszczyt przedstawić nowy program dla katalogowania, moim zdaniem wcale nie gorszy niż Adder.

Jestem w trakcie testowania, ale bardzo mi sie podoba.

Jedynie, czego jeszcze by się chciało (tak już do kompletnego szczęścia:)

- to losowego mieszania opisów, tagów, prawda? Zróżnicowania archorów.

Polecam serdecznie nowego króla katalogowania, oto LinkMaster:

https://www.allegro.pl/item183095225__linkm..._katalogow.html

p.s. autor sie grozi dodac obsluge innych typow katalogow z czasem,

no i cena, ludzie cena tansza od addera prawie 8 razy.

Jak toto mierzy skuteczność?

Po każdej próbie dodania program zczytuje stronę wynikową i jeśli znajdzie na niej coś w stylu "strona została dodana, dziękujemy" to uznaje to za udaną próbę. Generalnie program ma sporo niedociągnięć, ale autor twierdzi, że pracuje nad poprawkami (darmowymi). Ogólnee wrażenie pozytywne.

Programik ciekawy ale ma sporo wad. Według mnie w miarę prostych do usunięcia co już zgłosiłem autorowi. Obiecał nad tym popracować. Jeśli zostaną wprowadzonę to bardzo chętnie będę go używał ale jak narazie to go muszę wyłaczać bo mi na AMD 64 3000+ obciąża w 100% procek podczas dodawania :dirol:

Trzeba dawać w tle. wtedy można nawet z 5 kopii uruchomić. Proc nie wyjada, ale po godzinie pracy troche pamięc się obciąza. Autor pracuje nad tym. Mnie program bardzo się podoba.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności