Skocz do zawartości

Ogromna lista katalogów qlweb .....

qwas0987

Rekomendowane odpowiedzi

Nie mam ociążenia lącza. Ale pamięc po paru godzinach troche się "zapycha".

p.s. przestawiałem xp no i straciłem całą baze dodawanych i dodanych moich stron.

Gdzie Link Master to zapisuje? Cholera:)

• Odpowiedzi 37
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Spoko, wersja 2.0 w przygotowaniu, będzie to spory krok na przód. Wymienione problemy znikną, program mam nadzieję trochę przyśpieszy.

W planie kolejnych zmian będzie uruchomienie kilku procesów dodawania, co przełoży sie na szybkość no i już pomalutku analizuję skrypt cncat. Tego podobno google jeszcze nie zna :P

Ja osobiście włączam linkmastera na noc jak nie korzystam z kompa. Jeżeli działa w dzień, to nadaje mu w menadżerze zadań niski priorytet. Wtedy zjada moc procesora ale tylko wtedy kiedy nic innego nie potrzebuje procka. Praca LM jest wtedy nie zauważalna.

P.S. nie słuchajcie tych co mówią że qlweby nie działają. Sam doświadczyłem ostatnio cudu i moja stronka po intensywnym dodawaniu skoczyła o dwa miejsca w górę na hasło "reklama" i jestem w pierwszej 10-ce ;)

No i na hasło mandaryna też jesteś na 1 miescu:)

Qlweby - przyznaje - próbowałem pochować, ale jak się okazało - zawcześnie.

A to wszystko dla tego, że za dużo sie czyta o planach Google, i dla tego że w te plany się wierzy.

A to jeszcze minie troche czasu, aż Google potrafi coś zmienić.

• 2 tygodnie później...

Piszecie Panowie, zeby dodawac w tle ? No nie wiem. Juz drugi raz uruchomilem i dzialal w tle i dwa razy wyskoczyl mi jakis error. Wiec cos jest nie tak jeszcze. Plus jeden raz starcilem wszystkie dane przy dodawaniu stron. Ponownie wypelnianie rubryczek nie nalezy do przyjemnych czynnosci.

Niedrogie wpisy w płatnych, zadbanych, długowiecznych katalogach (hurtem taniej - pisać na PW):

• 3 tygodnie później...

Ukazala sie wersja 1.1, dzis zauwazylem, ale nie wiem co sie zmienilo gdyz jeszcze nie zapuszczalem robocika.

Niedrogie wpisy w płatnych, zadbanych, długowiecznych katalogach (hurtem taniej - pisać na PW):

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności