bolojang Opublikowano 8 Marca Udostępnij Opublikowano 8 Marca Już dobrą dekadę temu gdzieś natrafiłem na informację, że wszystkie domeny do 3 liter w Polsce są już wyprzedane. Nie weryfikowałem tej informacji, ale jest to bardzo prawdopodobne. Te nieco dłuższe też są już strasznie przetrzepane i żeby wymyślić teraz coś krótkiego i chwytliwego w domenie .pl co nie będzie zajęte, to naprawdę jest sztuka:) Fajnekonkursy.pl - aktualne konkursy, loterie i fajne promki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 8 Marca Udostępnij Opublikowano 8 Marca Jak miło, że się tak spontanicznie podzieliłeś z nami tym spostrzeżeniem HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolojang Opublikowano 8 Marca Udostępnij Opublikowano 8 Marca 11 minut temu, Mion napisał(a): Jak miło, że się tak spontanicznie podzieliłeś z nami tym spostrzeżeniem Ale zuważyłeś, że to była odpowiedź do komentarza Arkaszka? Myślę, że nieuzasadniona przyjebka więcej mówi o przyjebującym niż o przyjebywanym 1 Fajnekonkursy.pl - aktualne konkursy, loterie i fajne promki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 9 Marca Udostępnij Opublikowano 9 Marca (edytowane) Zapoznaj się z regulaminem formu w kwestii zbędnych cytatów Edytowane 9 Marca przez Mion HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolojang Opublikowano 9 Marca Udostępnij Opublikowano 9 Marca Szkoda, że edytowałeś swój komentarz i usunąłeś fragment, który obnażał niezasadność tej interwencji Ale Panie Władzo! Na szczęście w aucie mam kamerkę, a z forum włączone powiadomienia i mam na mailu co tam na mnie nasmarowałeś! I teraz będę Cię już trzymał w szachu do końca istnienia internetu, żebyś przestał w końcu dojeżdżać niedoświadczonych forumowiczów PS. A jak kiedyś robiłem zakupy na Morele, to tak naprawdę nie przeczytałem ich regulaminu, tylko im zaznaczyłem ten wihajster i przeszedłem od razu do kasy. Tak ich pięknie ograłem A czy tu było tak samo? Ha! Tego się nigdy nie dowiesz, żebyś nie miał na mnie haka!!! 1 Fajnekonkursy.pl - aktualne konkursy, loterie i fajne promki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MArcinScholkeSzolke Opublikowano 30 Września Udostępnij Opublikowano 30 Września elektroniczny segregator jaka najlepsza domena generyczna Waszym zdaniem? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmi Opublikowano 30 Września Udostępnij Opublikowano 30 Września 4 godziny temu, MArcinScholkeSzolke napisał(a): elektroniczny segregator jaka najlepsza domena generyczna Waszym zdaniem? Rozwiń temat, bo jakoś nikt nie rozumie o co Tobie chodzi Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 30 Września Udostępnij Opublikowano 30 Września Chodzi o nabijanie postów 2 HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 30 Września Udostępnij Opublikowano 30 Września Godzinę temu, jimmi napisał(a): Rozwiń temat, bo jakoś nikt nie rozumie o co Tobie chodzi On chyba pisze przez translator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 30 Września Udostępnij Opublikowano 30 Września Z takimi pytaniami do mistrza nazewnictwa, mam bogate portfolio Tylko ostrzegam, tanio nie ma Artykuły Sponsorowane i Linki ze Stron głównych i kategorii: PUBL.pl LinkBuilding - linki z różnych stron, tanie pakiety w: TopX.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herkules Opublikowano 30 Września Udostępnij Opublikowano 30 Września Jesteście nietolerancyjni Uwaga testuje sygnaturę mechanik samochodowy Kraków Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MArcinScholkeSzolke Opublikowano 1 Października Udostępnij Opublikowano 1 Października 10 godzin temu, Herkules napisał(a): Jesteście nietolerancyjni przywyklem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 1 Października Udostępnij Opublikowano 1 Października Nie da się przywyknąć w 21 godzin od rejestracji. Jakie konto miałeś wcześniej ? 1 1 Artykuły Sponsorowane i Linki ze Stron głównych i kategorii: PUBL.pl LinkBuilding - linki z różnych stron, tanie pakiety w: TopX.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MArcinScholkeSzolke Opublikowano 1 Października Udostępnij Opublikowano 1 Października 14 godzin temu, jimmi napisał(a): Rozwiń temat, bo jakoś nikt nie rozumie o co Tobie chodzi co stosowac, jakietechniki do ilu slow ? jesli wybiore domene elektroniczny-segregator.pl pozycjonowanie po slowach kluczowych w domenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grey Ronin Opublikowano 1 Października Udostępnij Opublikowano 1 Października 9 godzin temu, MArcinScholkeSzolke napisał(a): jesli wybiore domene elektroniczny-segregator.pl Po co? Pies z kulawą nogą tego w Polsce nie szuka. Faktycznie piszesz na klawiaturze nieustawionej na polski. 𝓒𝓸𝓰𝓲𝓽𝓸, 𝓪𝓻𝓻𝓲𝓹𝓲𝓸 𝓭𝓲𝓮𝓶, 𝓿𝓲𝓿𝓸, 𝓬𝓻𝓮𝓭𝓸, 𝓮𝓽 𝓼𝓹𝓮𝓻𝓸, 𝓱𝓾𝓶𝓪𝓷𝓲𝓽𝓪𝓽𝓮𝓶 𝓷𝓸𝓷 𝓭𝓮𝓼𝓽𝓻𝓾𝓬𝓽. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi