Skocz do zawartości

Lipny DMOZ !!!!!

BUBU

Rekomendowane odpowiedzi

probuje dodac swoja strone do otwartego katalogu

i co ??

wiaderko :x

nic kopletnie nic. wiec postanawiam skontaktowac sie z redaktorem tejze kategori. Nawet odpisal ale nie ujawnialem swojej strony. wiecie co mial w tytule emaila swoja strone a odziwo ta strona jest scisle zwiazana z ta kategoria!!!!!!!!!!!!!

Tyle co czytalem "co trzeba zrobic aby byc redaktorem DMOZ'a" jest to absolutnie nie zgodne!!!

Idzie gdzies to zgłosic???

Piszcie co sadzicie o DMOZ

hmm.. jak dlamnie to nie zawsze redaktorzy działaja obiektywnie , ja miałem stronke w DMOZ , wpadł jakis nowy dodał 5 lipnych ( pewnie swoich ) wywalił

2 stronki w tym moją bo były wysoko w wynikach googla i zniknoł. Ale co tam i tak dzadowstwu pokazałem ze moge być wyzyej w wynikach wyszukiwania bez DMOZ :)

Prezenty , upominki | Bielizna damska , męska | Darmowe linki

Nadchodzi nowy webwweb , DMOZ musi odejść !!!:)

Zgłoś to do redaktora kategorii nadrzędnej.

Ale jedna uwaga - napisz składniej i spokojniej o co chodzi, bo jak walniesz tekst jak w swoim pierwszym poście to pewnie "nadrzędnego" drobny szlaczek trafi i Twój list wyląduje w koszu...

Wszędzie są ludzie i ludziska :)

Powodzenia.

Gość Anonymous

no, ale to ejst dozwolone, jesli ma to wpisane w powiazaniach. jesli nie ma to jest nielegalne.

a teraz mi wytlumacz dlaczego kilka stron? przed chwila byla jedna.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności