Skocz do zawartości

Tips for Eastern European webmasters

CezAre

Rekomendowane odpowiedzi

Looknijcie na ten link - https://googlewebmastercentral.blogspot.com...webmasters.html

Trochę nam pojechali:

mature markets mean mature publisher revenue too.
:hello:

Generalnie post o spamie itp. ale skierowany tylko do naszego regionu !

Trochę tak jakby nas uczyli netykiety, czy internetowego savoir vivre, może i słusznie ?;)

Wyjątkowe szkolenia o marketingu internetowym!

Współorganizowane przez

SprawnyMarketing.pl

Google widać coraz bardziej kocha Polaków :).

Ja myslę że ten wzrost zaintersowania wynika bardziej z faktu wzrostu ilości Polaków w samym Google :)

Należy się cieszyć że mamy swoich przedstawicieli patriotów w tej instytucji... ;)

Współorganizowane przez

SprawnyMarketing.pl

Ktoś go zj****ł za nazwanie polski europa wschodnia :)

Co by nie powiedzieć to mnie też irytuje ta "Europa Wschodnia", a koleś dobrze im pojechał używając mocnych argumentów ;)

Fajny jest też kolejny wpis:

Poland And https://www.zly-sir-nimek.info

Have full regionals domains.

# posted by Daniel : 8:04 AM

Jaki kur... zly-sir-nimek ?! :)

Współorganizowane przez

SprawnyMarketing.pl

Ktoś go zj****ł za nazwanie polski europa wschodnia :)

Co by nie powiedzieć to mnie też irytuje ta "Europa Wschodnia", a koleś dobrze im pojechał używając mocnych argumentów ;)

No to dobrze, ze nic nie pisal o 'polskich obozach' ;)

Fajny jest też kolejny wpis:

Poland And https://www.zly-sir-nimek.info

Have full regionals domains.

# posted by Daniel : 8:04 AM

Jaki kur... zly-sir-nimek ?! :)

Zle napisali o polakach, to im jebli spama ;)

"In 2006 we ramped up on international webmaster issues and particularly tried to support Eastern Europe. We opened several offices in the region, improved our algorithms with respect to these languages, and localized many of our products."

To jest czysta przesada. Autor tego posta - nijaki Viktor Nebehaj (pochodzi pewnie z Władywostoku) ;) ironicznym tonem mówi, że łaskawie otworzyli nam biura i uszanowali nasz język. Naprawdę nie zdarza mi się często używać tak mocnych słów, ale to jest po prostu bezczelne.

Tak naprawdę zarabiają na nas niesamowite pieniądze i będą jeszcze nas pouczać. Niedorajdy Googlowe.

Pracujcie nad swoimi algorytmami "Nebehajalczycy" i utkwijcie swoje piękne okularki w dublińskich monitorkach, a kwestię tego w jaki sposób mamy budować swoje strony, co mamy na nich umieszczać i gdzie mamy linkować zostawcie nam. Mi producent Volvo nie mówi, gdzie mam jeździć swoim samochodem. Dostałem instrukcję obsługi i to wszystko. Przynajmniej dostałem gwarancję.

Jak się Nebehajalczką nie podoba polski rynek to nas nie indeksujcie. Pakujcie walizki i do domu.

Nie no ten post to po prostu przesada!

PS. Zawsze byłem pozytywnie nastawiony do polityki i działań Google oraz hasła "uporządkowania informacji światowej". Jednakże sugeruję Google, aby dawało pisać posty marketingowcom, a nie programistą. I sugeruję więcej pokory.

Mi producent Volvo nie mówi, gdzie mam jeździć swoim samochodem. Dostałem instrukcję obsługi i to wszystko. Przynajmniej dostałem gwarancję.

To jest złe porównanie.

Bardziej trafne (pod każdym względem ;] ) jest takie, że jak wsiadasz do autobusu komunikacji miejskiej, to musisz stosować się do wytycznych przewoźnika.

Jak się Nebehajalczką nie podoba polski rynek to nas nie indeksujcie. Pakujcie walizki i do domu.

Jak Ci się nie podoba to wiesz gdzie znaleźć robots.txt

PS. Zawsze byłem pozytywnie nastawiony do polityki i działań Google oraz hasła "uporządkowania informacji światowej". Jednakże sugeruję Google, aby dawało pisać posty marketingowcom, a nie programistą. I sugeruję więcej pokory.

Chyba masz jakieś kompleksy ;)

Rozpoczęcie jest proste!

To jest złe porównanie.

Bardziej trafne (pod każdym względem ;] ) jest takie, że jak wsiadasz do autobusu komunikacji miejskiej, to musisz stosować się do wytycznych przewoźnika.

a . jak to ktos napisal strony www i linki byly zanim google sie pojawilo. i teraz nagle google bedzie komus mowic jak cos robic bo ich algorytm sie przegrzewa i nie daja sobie rady z ludzmi ktorzy wymyslili jak ten algorytm oszukac?

zreszta nie rozumiem co ma na celu ich takie pisanie... ci co maja kase ze "spamu"(okreslanego przez google tak) to i tak to beda robic.

poza tym skoro zwyklemu szaraczkowi bedzie ciezko wybic sie w serpach to bedzie szedl do googla i kupowal sobie linki sponsorowane... oni chyba powinni dziekowac a nie krytykowac ...

;)

google z "fajnej firmy" staje sie po prostu korporacja drugi microsoft. i tyle ....

Kontakt: email/gtalk:pawel@tykwinski.pl, gg:5154380, skype:clpik-

NAJLEPSZY tani hosting W SIECI! Jeszcze lepszy HOSTING SEO

428x60.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności