Skocz do zawartości

Registerfly.com i odnowienie domeny

Trademark

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 35
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

kempez: nie jestes sam...

Zrobiłem przelew za kilka domen + odnowienie jednej, pieniądze ściągnięte z konta a ani jedna domena nie zarejestrowana oraz domena, którą chciałem odnowić również nie odnowiona.

Wysłałem z 10maili na żadnego nie odpisali...

rankhouse-logo-top1.png

Pozycjonowanie stron Katowice - www.rankhouse.pl
tel.: 32 307 07 03 / mob.: +48 533 336 613

Na pewno wiele tysięcy ludzi nacięło się w ostatnim czasie na RF. Najważniejsze to nie panikować.

Obecnie kasa wpłacona do nich jest kasą straconą. W przypadku wpłaty przez Moneybookers można zgłosić się do supportu i opisać dokładnie sytuację - w kilku przypadkach jakie znam (niezwiązanych z RF) kasa została zwrócona na konto. Dodatkowo konto takiej nieuczciwej firmy powinno zostać zablokowane - tak więc można pośrednio pomóc innym - nieświadomym użytkownikom.

Ja już swoje domenki przeniosłem, obyło się bez większych problemów. Transfer trwał około 2 dni.

Spis stron

Loga, dzwonki - nakarm komóreczkę...

A co, jezeli okres wazosci domen konczy mi sie dopiero za 1/2 roku, czy jest sens tranferowac je teraz, czy pozniej, bo jak to jest z tym transferem? Jak zrobie teraz transfer, to od kiedy mam odnowienie? Czy nie mam?

Reklama internetowa - marketing w wyszukiwarkach || Pozycjonowanie Poznań - skutecznie i profesjonalnie || Słownik online Slowka.info - tłumacz online

Nikt nie wie co się stanie z takimi domenami.

Istnieje prawdopodobieństwo, że zostaną przeniesione do innego rejestratora. Tylko trudno mi uwierzyć, że ktoś przyjmie tyle domen za darmo.

Transfer domeny globalnej wydłuża okres ważności o 1 rok. Jeśli masz tam jakieś wartościowe domeny, to moim zdaniem lepiej działać teraz.

Spis stron

Loga, dzwonki - nakarm komóreczkę...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności