Skocz do zawartości

Registerfly.com i odnowienie domeny

Trademark

Rekomendowane odpowiedzi

Odnawiam temat, chciałem poinformować, że registerfly chyba wraca do "łask" dostałem odpowiedź z supportu, na maile wysłane ponad miesiąc temu. Oto ich odpowiedź:

Hello,

Please get back to us with domain name which you are talking about, so that we can check and will do further process for you.

Thank You.

Renewal Support

Registerfly.com INC

ICANN Accredited Registrar

rankhouse-logo-top1.png

Pozycjonowanie stron Katowice - www.rankhouse.pl
tel.: 32 307 07 03 / mob.: +48 533 336 613

• Odpowiedzi 35
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
najlepsze to CHYBA w poście :rolleyes:

uważaj żeby się nie nadziać :)

Michał nie przeleje tym skurw... ani zlotówki, chyba, że np. zaskoczą mnie rejestracją i przedłużeniem moich domen za które zapłaciłem ;)

K, bądzmy dobrej myśli.

Pozdrawiam

rankhouse-logo-top1.png

Ja bym nie liczył na to, że cokolwiek się naprawi w RF.

Lepiej niech ktoś wypróbuje sposób z przeniesieniem domeny na inne konto w RF - podobno usuwa to protecfly :) Sam bym to zrobił, ale nie posiadam już u nich żadnej domeny .

Spis stron

Loga, dzwonki - nakarm komóreczkę...

Szkoda że dopiero teraz się o tym dowiedziałem...

Chciałem przetransferować domenę do registerfly od poprzedniego właściciela. WPisalem authinfo, zrobiłem transfer, zapłaciłem, ale domena od 3 maja jest "Pending owner approval"

Poprzedni właściciel nie dostał żadnego maila z potwierdzeniem transferu.

Chodzi o domene .com

Już zapłaciłem i zrobiłem transfer do AZ.pl, teraz tylko czekam.. napisałem poprzedniemu właścicielowi żeby tylko potwerdził transfer z AZ.pl

Czy aby zrobić transfer koniecznie jest potwierdzenie? Czy mogą sobie zrobić bez potwierdzenia transfer?

Dzięki za odp.

W wolnej chwili zapraszam

Medycyna, choroby

Download programy

Download antywirusy

Co złego to nie ja ;-)

Jeśli adres e-mail w danych domeny był prawidłowy, to mail powinien się pojawić.

U mnie były to dwa maile - pierwszy od nowego rejestratora (od razu), a drugi po 1 dniu od RegisterFly. Temat tego maila: "Transfer Away request has been received for the domain xxxxxx ", potem wypełnienie małego formularza i transfer powinien pójść.

Do transferu konieczne jest potwierdzenie.

Spis stron

@No More Google Nie zrozumiełeś o co mi chodzi :)

Aktualnie domena jest w godaddy.com, i chciałem ją przetransferować do registerfly.com (nie wiedziałem jak to z nimi jest).

Zapłaciłem za transfer w registerfly, wpisałem authinfo..

Nie przyszedł żaden mail do poprzedniego właściciela z registerfly.

Dlatego teraz wykonałem transfer do AZ.pl, i mam nadziję że registerfly mająć mój authinfo nie przejmie mojej domeny..

W wolnej chwili zapraszam

Medycyna, choroby

Download programy

Download antywirusy

Co złego to nie ja ;-)

Fhc napisz, czy przedłużyli Ci domenę, szkoda mi nawet 7$ za domenę płacić, jak pójdzie w błoto.

A już miałem nadzieję :)

Unable to connect to remote API server

Jak tylko coś się zmieni to dam znać :-)

Pozdr.

rankhouse-logo-top1.png

@No More Google Nie zrozumiełeś o co mi chodzi :)

Aktualnie domena jest w godaddy.com, i chciałem ją przetransferować do registerfly.com

Znając sytuację z RF, przyjąłem od razu że napisałeś "OD registerfly.com" :P

Jeśli nikt nie potrwierdził transferu do registerfly, to raczej nie ma szans aby RF przejęło Twoją domenę.

Chociaż ta firma to ogromne oszustwo musieliby mieć dostęp do maila podanego w whois. Sam kod authinfo nie daje im możliwości przejęcia domeny.

Wydaje mi się, że temat RegisterFly powinien się przykelić ;), bo wiele osób nadal nie wie, że firma to trup i traci u nich kasę.

Spis stron

Niestety nie mogę się wypowiedzieć na temat VE.

Znalazłem taki artykuł, może zainteresuje osoby które zostały oszukane przy płatności kartą. W Twoim przypadku chyba nie warto tego robić, gdyż kwota jest niewielka. Ale kto wie...

https://www.kartyonline.net/arty.php?id=144

Spis stron

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności