Skocz do zawartości

[prośba] opinia

pneuma

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie Panowie

Jako że kończę własnie studia, szukam pracy, no to trafił mi sie i taki rodzynek:

Ze względu na ilość zgłoszeń, rekrutacja na stanowisko odbędzie się w drodze konkursu, którego celem będzie wypozycjonowanie

wskazanej przez nas strony. Osoba która wykarze się najlepszymi umiejętnościami, będzie mogła podjąć pracę.

Czy moglibyscie mi pomóc i wytłumaczyc albo wskazać drogę co to znaczy

wykarze się najlepszymi umiejętnościami
bo kurcze nie do końca rozumiem to sformułowanie - a moze w końcu jakas robota by się przydała sensowna (oczywiscie widzę błędy wykarze ) - jakies pomysły co to są umiejetnosci w pozycjonowaniu?

ps. to nie jest konkurecja dla Was bo to ma być staż studencki

Canon sony aparaty cyfrowe, kamery cyfrowe - promocja. Atrakcyjny system ratalny. Katalog stron www

moze firma chce frikowe pozycjonowanie bo trudo bedzie im jakos precyzyjnie ustalic cos co jest niemierzalne

chyba ze poczkaja pol roku i za pol roku pokaze im sie pozycja dobra bo tyle trwa wypracowanie takowej :) +- jakis okres czasu zalezy od mozliwosci i umiejetnosci :)

Check email deliverability tool Maildog

Dzięki Adore,

jednak poszedłem

rekrutacja na stanowisko odbędzie się w drodze konkursu

- okazało się że konkursem nazwane zostało:

wypozycjonowanie jedego adresu(!) przez wszystkich chętnych - na podstawie

tego kto najlepiej wypozycjonuje ten adres
ten dostanie pracę,

oczywiście bylem juz chyba 20 osobą i dopiero ja go zapytałem o słowa kluczowe do strony... i zaprostestowałem przeciwko "pozycjonowaniu" tego samego adresu...

i co ciekawe:

ze względów bezpieczeństwa bezpośredni dostęp do FTP zawierającego kody źródłowe serwisu

nie będzie możliwy. Wszelkich zmian można dokonywać za pośrednictwem naszego programisty

:P

WYSZUKIWARKI

1. Google

2. Onet.pl

3. Wp.pl

POZYCJE

pomiędzy 1 - 5, ostatecznie żeby pojawiały się na pierwszej stronie wyników

CO OFERUJEMY DLA NAJLEPSZEJ OSOBY

- możliwość zbudowania działu skoncetrowanego na pozycjonowaniu w 

- dogodne warunki płacowe

- nienormowany czas pracy

:P

no to by było na tyle, jak cos więcej będe wiedział to się podzielę co by było wiadomo co ludzie sobie myślą na ten temat. :cry:

Canon sony aparaty cyfrowe, kamery cyfrowe - promocja. Atrakcyjny system ratalny. Katalog stron www

Co prawda masz to już za sobą - generalna zasada - nie brać udziału w zawodach, których zasady (od "jakości" ortograficznej po jakość merytoryczną) budzą wątpliwości i stawiają pod znakiem zapytania intencje organizatorów. W tym wypadku, jakiś amator postanowił za pomocą innych amatorów poprawić sobie notowania. Żenujące, kompromitujące i niestety powszechne.

Co prawda masz to już za sobą - generalna zasada - nie brać udziału w zawodach, których zasady (od "jakości" ortograficznej po jakość merytoryczną) budzą wątpliwości i stawiają pod znakiem zapytania intencje organizatorów. W tym wypadku, jakiś amator postanowił za pomocą innych amatorów poprawić sobie notowania. Żenujące, kompromitujące i niestety powszechne.

Masz rację pozycjonowanie komuś za darmochę a na końcu bedzie chciał usłyszeć jak to robisz a jak podzielisz się wiedzą to zniknie i kurz po nim pozostanie. :evil: 8)

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności