Skocz do zawartości

link

Rekomendowane odpowiedzi

ranking alexy nie ma nic do mocy linku umieszczonego na tej stronie

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

ten kto przy temacie oceny mocy linku podaje ten ranking - taki sposób prezentacji wypowiedzi kontekstowej sugeruje innym nieobeznanym w temacie że taka zależność istnieje.

EOT

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Gdybyś nie był zaślepiony nienawiścią to zauważyłbyś może, że:

- weszłam na stronę aukcyjną by zanalizować moc linka

- zaintrygowała mnie zależność: 800-1400 odwiedzin dziennie -> ranking alexa 70k

- zgodnie z przypuszczeniami rank alexy dot. domeny głównej turystyka.pl, nie subdomeny bialkatatrzanska

co z kolei sugeruje nieznajomość/chęć wprowadzenia w błąd/ sprzedawcy.

W związku z w/w nie analizowałam dalej.

ps. Przy deklarowanej alexie warto byłoby kupić linka nawet z atrybutem nofollow, za samą klikalność.

Tyle, Panie obeznany z tematem.

polecam naukę czytania ze zrozumieniem wypowiedzi.

replika dotyczyła kontekstowej wypowiedzi i interpretacji czegoś co ma guzik do rzeczy ergo sugerowania że coś do rzeczy jednak ma (ktoś kto Ciebie nie zna mógłby wyciągnąć błedne wnioski, ktoś kto Ciebie zna wież , że czepiasz sie dupereli ).

Tyle , Pani/Panie profesjonalistko

i definitywny EOT

PS.

prosze nie przypisywać uczuć własnych innym.

- zgodnie z przypuszczeniami rank alexy dot. domeny głównej turystyka.pl, nie subdomeny bialkatatrzanska

co z kolei sugeruje nieznajomość/chęć wprowadzenia w błąd/ sprzedawcy.

W związku z w/w nie analizowałam dalej.

Dokładnie jest jak piszesz. Strasznie naciągana oferta dla naiwnych.

Za takie pieniądze to mogę sprzedać linka PR5 z Alexą poniżej 30.000 z głównej domeny, która zresztą subdomen nie posiada.

A i zindeksowanych stron więcej...

Zamiast wytykać sobie niuanse, dawajcie konkretne rady, bo człowiek kasę utopi...

Sorry, nie odpowiadam na PMy

z konkretnym podaniem adresu. Wiem, że mnie zaraz zlinczują, ale podam "adres swoich linków": allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=6492727

uważam że linki na wartościowych stronach są za tanie na allero

z tego co widze to PR 4 jest za 3 zł za miech

Oczywiscie nie ma co dywagowac o ty mze PR to nic nie znaczy ale ja juz sie nie bawie w ze mam lepszy PR 3 niz nie jeden pr 5 itp.

Na mojej anglo PR 4 za miech placą 4 dolce ale o czywiscie nie na allegro

Pozycjonowanie i reklama Reklamedia.pl - Pozycjonowanie - Reklamy Porady, opinie, newsy i przemyślenia o SEO. Zapraszam

Liczy sie przede wszystkim jakośc strony, potem Bl, potem miesce i ilośc wychodzących, potem odwiedzalność, a dopiero potem, potem PR. Na Allegro wszyscy chcą wysoki PR tanio, na reszte nie każdy zwraca uwage.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności