Skocz do zawartości

pierwsze zlecenie...RATUNKU !!!

mihauu

Rekomendowane odpowiedzi

witam!

Lama z poznania dostala niedawno pierwsze zlecenie na wypozycjonowanie www.greg-mar.com Problem polega na tym, ze mam pozycjonowac strone na ktorej kompletnie nic nie ma.... tzn document z na ktorym jest 1 obrazek i 1 link do wersji jezykowej (takie zyczenie klienta, ktorego na marginiesie nie widzialem, nie rozmawialem , zlecil mi to grafik...)

znajac swoje mozliwosci (a raczej ich brak ) umiescilem ta "strone " na swoim serwerze www.michal.tuning-pc.pl/ksiega4.php plik nazywa sie tak , poniewaz mialem tam kiedys inna stronke dla ktorej udalo mi sie uzbierac PR=3 .

wrzucilem do kodu mnostwo komentarzy, alt do obrazka. Do strony prowadza linki z podpisow z Waszego forum, oraz ok 15 kont seti ;-)

Niedawno dodalem takze Linkora.

slowa pozycjonowane (interesuje mnie tylko google) :

LPG - brak w wynikach

auto gaz - brak

instalacje gazowe - 11 pozycja

miesiac zabawy, kombinowania, móżdżenia, a efekty mniej niż zadowalające...

Nie chcialbym używać jakiś zabronionych taktyk, ponieważ nie wiem na ile wredną i kompetentą mam konkurencję :)

Bede niesamowicie wdzieczny za wszelkie uwagi.

Mocny link za złotówę!

Dodaj wpis do Katalogu Frets.pl PR3

https://www.google.pl/search?hl=pl&c2coff=1...btnG=Szukaj&lr=

zero wyników.. a bl było wczoraj/przedwczoraj.. na pewno te wszystkie linki działają ? :-)

Ogólnie: linki, linki, linki.. raczej nic innego nie zrobisz. Na google to jedyna metoda - wyprzedziłem kill billa ;p

pozdr.

--

cholera.

jak nie kill bill to ktoś inny :>

Gość Anonymous

widac wyraznie, ze sie nie znasz na pozycjonowaniu w takim stponiu, ze mozesz wypozycjonowac stronke (czytaj: nie masz zaplecza linkow).

pytam wiec: po co robisz to dla innych?

jak mi nie wyjdzie zawsze moge wrócic do kopania rowów...

dlaczego to robie?

bo lubie wyzwania ;-)

jesli mozna wiedziec to dlaczeego jedne strony maja swoja kopie w googlu a inne nie np. te z forum z poszczegolnymi postami :

https://www.google.pl/search?hl=pl&q=http%3...aj+z+Google&lr=

Mocny link za złotówę!

Problem polega na tym, ze mam pozycjonowac strone na ktorej kompletnie nic nie ma....

zastanów się dobrze, jaki normalny admin dowolnego katalogu doda stronę na której nic nie ma, podobnie jest z wyszukiwarkami, cudów na

about:blank
nie zdziałasz chyba że https://64.233.183.104/search?q=cache:about:blank :)

Canon sony aparaty cyfrowe, kamery cyfrowe - promocja. Atrakcyjny system ratalny. Katalog stron www

zastanów się dobrze, jaki normalny admin dowolnego katalogu doda stronę na której nic nie ma, podobnie jest z wyszukiwarkami, cudów na

Cytat:  

about:blank  

nie zdziałasz chyba że https://64.233.183.104/search?q=cache:about:blank

chyba mnie zle zrozumiales ( gorzej jesli nie)

mam wypozycjonowac intro do strony , a nie witryne....

na www cos tam mimo wszystko jest, to typowa wizytówka firmowa...

Mocny link za złotówę!

www.greg-mar.com

kufa. jak ja to lubię... tak sobie wlasnie przypomnialem, ze juz wieki temu, ale gdzie widzialem takie charakterystyczne intro we flashu, ze taka sama animacja samochodu i wogole identyczne techniki... i znalazlem gdzie: www.fordvehicles.com/escapehybrid/

:twisted: :evil:

mihauu napisał:  

brak w wynikach  

kod strony przedstawia sie jak dla mnie to bardzo ciekawie...

pierwsza linia kodu to "<title>Greg-mar</title><style type="text/css">", zero jakiegokolwiek meta, head, body znacznika...

nie ruszalem greg-mar.com

(tak wspaniale generuje htmla flasz, jesli ktos ma do niego zle podejscie i sprawdza to tylko na najnowszym explorerze)

wszystko co zrobilem jest obecnie na www.michal.tuning-pc.pl/ksiega4.php

nie mam uprawnien do tamtego ftpa, a poza tym wole zeby tamta str nie poleciala do legendarnego sandboxa.

ps. ta str to nie moja robota. ja tak nie umiem:((

Mocny link za złotówę!

odwróć

LPG, Gaz, Instalacja gazowa -  Greg-mar

i daj title na początek, css wystaw do pliku

był tu kiedyś temat flash-a, intra we fleshu, zasadne wtedy wydaje się użycie znaczników nomebody, noscript,

mam wypozycjonowac intro do strony , a nie witryne....

na www cos tam mimo wszystko jest, to typowa wizytówka firmowa...

poza tym jak tu pozcyjonować sam plik index skoro nie tylko on się liczy

Canon sony aparaty cyfrowe, kamery cyfrowe - promocja. Atrakcyjny system ratalny. Katalog stron www

Hmm... Nie byłbym zachwycony, gdybym przekonujący mnie o swoim doświadczeniu producent produktu który właśnie zakupiłem, napisał na forum branżowym "Pierwsze zlecenie... RATUNKU!". :)))

Michauu - Przy każdym większym haśla Google to linki. Nie masz za sobą zaplecza, PageRankowego powera - nie podejmuj się nawet.

Pozdrawiam, J.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności