Skocz do zawartości

Gdzie kupic hiszpanska domene?

netelektryk

Rekomendowane odpowiedzi

Jestem zainteresowany w przyszlosci zakupem domen hiszpanskiej, francuskiej, wloskiej i portugalskiej.

Gdzie zrobic to najlepiej i najtaniej?

Mam domene niemiecka .de ale byla rejestrowana przez osobe swiadczaca uslugi hostingowe akurat w Niemczech i nie bylo z tym problemu. Ponoc dla osob z zagranicy sa jakies utrudnienia?

Ok znalazlem podobny temat ale dalej tam nie rejestratora ktory umozliwialby rejestracje np. z wykorzystaniem paypala lub moneybrookers, karty kredytowej po prostu nie mam.

Używaj Cuilla i Hakii

Tutaj kupisz: https://www.europeandomaincentre.com/ Dość drogo, ale załatwią za Ciebie wszystko w tych krajach, w których są obostrzenia odnośnie posiadania siedziby w danym kraju (rejestrują domenę na swoją siedzibę w danym kraju). Po info najlepiej zadzwoń - udzielą Ci szczegółowych informacji.

słownik informatyczny ... aby wiedzieć więcej

(łac. Oxygene - tlen) Tlen był jest i będzie bo tlen jest wszędzie ;-)

Dokladnie w Hiszpanii tego nie ma

Ale jak inne kraje takie jak Wlochy Francja ...

Używaj Cuilla i Hakii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności