Skocz do zawartości

Strona o serialu telewizyjnym

spooki

Rekomendowane odpowiedzi

Nie dość, że gotowy theme to nawet się nie validuje... O kodzie nie zgodnym z HTML'em 4.01 i budowie opartej na tabelkach za wiele mówić nie można, ale mam kilka uwag:

• Zdecyduj się jakiego języka chcesz używać, jeśli polskiego to "Random Photo" tam nie pasuje...
  • AdSense kolorystycznie nie wkomponowuje się w tło, chociaż próbuje...
  • Oczojebne pola input, możnaby zmienić je na białe, z dość dużym opacity...
  • Niepotrzebny text "Dodany przez..." i inne, w części newsów zajmują one większą powierzchnie niż treść.
  • Górne menu nie dość, że się rozjeżdza "na wysokość" to jeszcze nie jest jednakowe, tj. pomiędzy niektórymi elementami nie ma separatora.
  • Niewyrazisty top, ogólnie strona zachęca tylko do kliknięcia na "x", tak jak wszystkie strony w stylu "postawmy sobie php-fusion"... Mnie schematyczna budowa i CMS'y odstraszają...
  • Kolorystyka nie sprzyja prezentowaniu treści, której zresztą nie ma zbyt wiele, zarówno w "info o serialu" skopiowanym z filmweb jak i w dziale "artykuły" w którym żaden nie dotyczy serialu...
  • Podstrony i główna przepełnione niepotrzebnymi dodatkami jak "kto jest online"...
  • Nie znam tematyki serialu ale design pasowałby mi do klanu CS czy AA a nie filmu...

Na emeryturze po SEO zajmuję się R&D.

Veal

• Random Photo to faktycznie nie jest po polsku, tak już tak było jak instalowałem te wtyczkę, nie chciało mi się zmieniać, ale oki zmienie.
  • Faktycznie adsense próbowałem wkomponować, jak wyszło widać, jakbyś mi pomógł to byłbym wdzięczny :)
  • Jak mi się uda to zmienie
  • No w sumie tak, ale niech zostanie
  • Nie wiem oco Ci chodzi
  • O gustach nie nie dyskutuje.. :(
  • Po co cos pisać skoro już istnieje ( żródło podane ), strona raczej dla dzieci - młodzieży, nie wszystkie strony muszą być przepełnione traścią

Zmainy zrobię podwieczór, dzięki za uwagi.

jurdziol

Dzięki za te statystyki, wiesz nie każdy umie programować.

pzdr.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności